DETALII ȘOCANTE în cazul fetiței de 5 ani violate la Leova. Agresorul riscă închisoare pe viață (VIDEO)

Embed:

Caz cutremurător într-o localitate din raionul Leova. Un tânăr de 23 de ani a violat o copilă de numai cinci ani. Incidentul s-a produs chiar sub privirile surorii sale de doar trei ani. Tragedia a avut loc acum trei zile în timp ce mama fetelor muncea în câmp.

Femeia a aflat abia ieri despre cele întâmplate şi a alertat imediat poliţia.

Mama fetiţei ne-a povestit că şi-a lăsat cei patru copii, două fete şi doi băieţi, acasă şi a plecat la muncă. Seara, când a revenit, fiul cel mare, de 13 ani, i-a povestit că i-a vizitat vecinul şi le-a adus bomboane.

"A venit şi le-a luat pe amândouă în braţe, le-a dus în grădină să le arate prune şi acolo  s-a întâmplat cazul. La asta mai mare i-a dat cu palma peste faţă, are un ochişor vânăt", spune mama.

Femeia spune că după acest caz tragic, fetiţa plânge noaptea prin somn şi este foarte speriată. Ea a declarat că s-a adresat psihologului pentru ca să-i acorde copilei ajutorul necesar.

"Eu am crezut că e o glumă, eu nici nu am crezut, dar pe urmă mi-am dat seama în serios. Fata asta mai mare era speriată, răcnea prin somn. El a spus că le ucide".

Potrivit poliţiei, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fetiţa de cinci ani, tânărul ar fi încercat să facă acelaşi lucru cu sora acesteia de doar trei ani. El şi-a recunoscut vina şi a fost reţinut pentru 30 de zile.  

"Fetiţa peste două zile a spus că are probleme. Urmează să efectuăm un şir de expertize. Nu a fost în vizorul poliţiei nici victima şi nici infractorul. Părinţii nu au fost acasă, copiiI au fost lăsaţi nesupravegheaţi", a spus şeful IGP Leova, Andrei Sârbu.

Potrivit datelor oferite de poliţie, bărbatul nu are antecedente penale şi o singură dată a fost sancţionat contravenţional pentru comiterea unui furt. Pe numele tânărului au fost pornite două dosare penale.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 20 de ani puşcărie sau chiar detenţie pe viaţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu