DETALII ȘOCANTE în cazul bunicii care și-a omorât nepoțeii. Femeia riscă închisoare pe viață

Embed:

Crimă odioasă în vinerea neagră. O bunică din satul Crețoaia, raionul Anenii Noi, și-ar fi ucis propriii nepoți de 2 și, respectiv 3 ani. Micuții au rămas în grija femeii, în timp ce mama lor nu era acasă. Corpurile neînsufleţite ale micuților au fost găsite de o vecină.

"A ieșit și ne-a spus: intrați și priviți. Mâna ei era tăiată, plină de sânge. Am intrat și am văzut că micuţii erau pe jos, unul într-o parte, la capătul verandei, iar altul lângă ușă", a spus o femeie.

Localnicii sunt șocați de vestea cumplită și spun că femeia își iubea nepoții, dar că a avut crize de violență și în trecut. Potrivit informațiilor preliminare, bunica s-ar afla la evidența medicului psihiatru.

"Sora medicală a venit și a spus că ea are certificat că este bolnavă psihic, dar eu nu știu. Fiica ei și mai înainte o lasă cu copiii și parcă totul era în regulă, dar acum nu știu ce s-a întâmplat".

"Ea era la evidență. Ea de mică își bătea fiica, o mușca, o tăia, o freza scurt, își bătea joc de dânsa. Umbla prin sat cu copilașii într-una, se duceau împreună și la biserică, și la grădiniță îi ducea. Copilașii erau foarte liniștiți"

Mama copiilor este devastată de durere.

"Ea mi-a sunat și mi-a spus ce a făcut. Nu știu de ce a procedat așa. Nu ne-am certat".

Medicii veniţi la faţa locului i-au acordat primul ajutor bunicii, care a încercat să se sinucidă.

"La locul solicitării au fost depistate două cadavre a doi copii. S-a acordat ajutor medical bunicii care a omorât copiii și a fost luată de polițiști".

Polițiștii au inițiat o cauză penală pentru omor intenționat, iar suspecta a fost reținută pentru 72 de ore.

"Deplasându-se la fața locului, grupa operativă a depistat o persoană în vârstă care avea plagă tăiată în regiunea mâinii. La intrarea în casă s-au găsit doi copii în vârstă de 2 și 3 ani, care aveau semne vădite de moarte violentă. Aveau plagă tăiată în regiunea gâtului", a precizat șeful Inspectoratului din Anenii Noi, Sergiu Boroda.


Potrivit poliției, femeia riscă până la 25 de ani de închisoare sau detenţie pe viață.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu