Detalii ŞOCANTE despre tânărul care a ucis adolescenta din Botoşani cu 30 de lovitori de cuţit

Adolescentul de 17 ani care a ucis o altă tânără de 18 ani, cu 30 de lovituri de cuţit, suferea de anxietate şi depresie. Acesta provenea dintr-o familie monoparentală şi trăia cu sora sa într-un apartament din Botoşani, scrie adevarul.ro.

Miercuri după-amiază, Botoşaniul a fost zguduit de o crimă. Cadavrul unei tinere de 18 ani a fost găsit în păduricea de lângă cimitirul Pacea. Fata, elevă la un liceu din Botoşani, a fost omorâtă cu 30 de lovituri de cuţit.

Autorul a fost identificat. Este un adolescent de 17 ani, B.I. Acesta a fost reţinut de poliţilşti şi se presupune că a ucis-o pe eleva de 18 ani în timpul unei şedinţe foto, pe fondul unei răbufniri nervoase.

În urma cercetărilor au ieşit la iveală câteva detalii relevante privind suferinţele tânărului care a comis cumplita crimă, dar şi o parte din viaţa sa.

B.I. a fost supus joi şi unei expertize psihiatrice. Tânărul de 17 ani a fost crescut doar de mamă. Tatăl băiatului l-a părăsit încă de la naştere. B.I. mai are o soră.

Pentru a-şi întreţine copii, mama celor doi a plecat în străinătate şi munceşte şi în prezent în Italia. Bogdan şi sora lui au trăit mult timp singuri într-un apartament cumpărat de mama lor, în municipiul Botoşani.

Familia este originară din satul Dobârceni. Bogdan dorea să înveţe o meserie şi urma cursurile Şcolii de Cooperaţie din Botoşani, acolo unde elevii învaţă diferite meserii.

Totodată, era pasionat de arta fotografică şi era cunoscut ca un tânăr talentat în acest domeniu. Prin intermediul acestei pasiuni s-a cunoscut pe internet cu victima.

Din primele informaţii, reiese că B.I. era măcinat de anxietate şi depresie. Era descris ca o fire sensibilă. De altfel, suferea în ultima perioadă fiindcă familia sa nu era de acord cu relaţia pe care o avea cu o tânără din municipiul Botoşani.

B.I. ajunsese cu doar câteva zile înainte de crimă să ameninţe că se va sinucide, tocmai din cauza acestor probleme.

Îşi declara de altfel iubirea şi devotamentul faţă de prietena sa pe reţelele sociale. Adolescentul se certase mai ales cu sora sa, mai mare cu cinci ani decât el, tocmai fiindcă se opunea acestei relaţii.

Băiatul ar fi trimis, în ziua comiterii crimei, mesaje de ameninţare surorii sale. La evaluarea psihologică, specialiştii au considerat totuşi că are discernământ.

Victima şi ucigaşul s-au cunoscut pe internet. Cei doi s-au dus miercuri după-amiaza în păduricea de la marginea oraşului pentru o sesiune foto. Aici, la un moment dat, B.I. a tăbărât asupra tinerei şi a omorât-o cu 30 de lovituri de cuţit.

Deocamdată motivul crimei rămâne un mister. Au existat mai multe presupuneri. Una dintre cele mai vehiculate este aceea că fata i-ar fi jignit iubita. Mai precis i-ar fi spus că este urâtă şi grasă.

În acel moment, pe fondul problemelor de acelaşi timp din ultima perioadă, B.I. ar fi răbufnit. Cu toate acestea, nu se explică prezenţa cuţitului asupra adolescentului.

Acesta a venit la sesiunea foto înarmat. În timpul anchetei, tânărul şi-a recunoscut fapta, iar magistraţii au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu