DETALII ŞOCANTE despre femeia UCISĂ şi aruncată la GUNOI. Cum arată femeia şi cine este CRIMINALUL (FOTO)

Embed:

Ucigaşul femeii, găsită fără suflare într-un tomberon din sectorul Buiucani al Capitalei, a fost identificat de poliţie. Este vorba despre fostul soţ al acesteia, cu care victima are şi un băieţel în vârstă de şapte ani. Bărbatul şi-a recunoscut vina şi a spus oamenilor legii că a strangulat-o pe femeie, după ce între cei doi s-ar fi iscat o ceartă. Cadavrul a fost ţinut în casă două zile, iar ulterior învelit în câţiva saci menajeri şi aruncat la gunoi.

Părinţii victimei povestesc că cei doi soţi au divorţat acum câţiva ani, dar ţineau legătura pentru copilul pe care-l aveau împreună. Mama femeii mai spune că a vorbit ultima dată cu fiica ei înainte de 8 martie, iar după nu a mai putut da de ea.

"Dimineaţa băiatul a ieşit din cameră şi îmi spune: Bunică, la televizor a arătat că s-a găsit o femeie într-o geantă. De atunci, nu mai opream televizorul, mă uitam la toate ştirile. Niciodată nu m-am gândit că va face el aşa ceva, faţă de noi era tăcut", a spus mama victimei, Larisa Gălăţeanu.

Tatăl femeii nu-şi poate reveni din şoc şi spune că fostul ginere ar fi ucis-o pe fiica sa pentru că era gelos că ea şi-a găsit un alt bărbat.

"Doi băieţi au rămas, fata mi s-a dus. Încă nu am văzut-o, închipuiţi-vă ce o să fie când o să o aducă acasă. Nici nu ştiu ce o să facem. Nu ştiu. Nu ştiu.Deja nenea rămâne tată. De ce a făcut el aşa. Copilul trebuia să aibă mamă, să-l crească cum ştie. Nu era aşa. Era un băiat..., un băiat de pâine. Asta s-a ajuns numai de la iubire. A iubit-o foarte mult. - De ce atunci a omorât-o?- De la iubire. Iubirea te omoară",  a spus tatăl victimei, Ion Gălăţeanu. 

"Deja nenea rămâne tată. De ce a făcut el aşa. Copilul trebuia să aibă mamă, să-l crească cum ştie. Asta s-a ajuns numai de la iubire.Numai aista poate fi motivul şi banii pe care îi avea la dânsa în buzunar. Avea 11 mii de lei", a spus tatăl victimei, Ion Gălăţeanu. 

Nici vecinii nu-şi pot da seama ce motive ar fi avut fostul soţ să o omoare.

"Bună fată a fost. Lucra la Chişinău pe profesie. Şi aici în sat a lucrat, nu a fost fată rea. Aveam grijă de copil şi pe părinţi îi ajuta cu bani.

"O fată foarte muncitoare, foarte cuminte. Ce s-o legat de capul ei de o lepădat-o de zile şi viaţă, nu ştiu. "

Amintim că acum câteva zile, o tânără în vârstă de 29 de ani, originară din satul Leuşeni, raionul Hânceşti a fost găsită fără suflare într-un tomberon. Totul s-a întâmplat pe strada Sucevița din Chişinău. Cadavrul a fost găsit învelit în câţiva saci menajeri de către un angajat de la salubritate, care a alertat poliția.

Femeia ucisă a fost în trecut angajată a Poliţiei de Frontieră, dar în ultima perioadă muncea la o florărie din Capitală. Pentru fapta pe care a comis-o bărbatul riscă până la 20 de ani de închisoare sau chiar detenţie pe viaţă.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu