Detalii SINISTRE din biografia principalului suspect în cazul omorului de la Durleşti

Embed:

A fost identificat principalul suspect în cazul dublului omor de la Durleşti. Potrivit Procuraturii, bănuitul este Gheorghe Inculeţ, care se presupune că ar fi şi autorul crimei de la Ialoveni.

Gheorge Inculeţ s-a născut în anul 1972, în localitatea Caşunca, raionul Floreşti. Din informaţia care figurează în dosarul lui aflăm că şi-a făcut studiile la Universitatea de Medicină şi Farmacie “N. Testimiţeanu” din Capitală. Tot din datele dosarului ştim că a locuit într-o casă din Durleşti, împreună cu familia surorii sale.

Potrivit poliţiei, în anul 2000, Gheorghe Inculeţ a ucis-o cu sânge rece pe sora sa şi copilul acesteia de doar 2 ani. Ulterior a fost declarat bolnav psihic şi internat la spitalul de psihiatrie din Capitală, de unde a reuşit să evadeze în anul 2007.

Trei ani mai târziu, Poliţia l-a declarat pe Inculeţ principalul suspect de comiterea dublului omor de la Ialoveni. El nu a fost dat, însă, în căutare generală. Poza bărbatului a fost plasată doar pe site-ul Mitropoliei Moldovei, unde este menţionat faptul că Gheorghe Inculeţ poate fi întâlnit prin locaşe sfinte, dându-se drept o persoană credincioasă.

Potrivit procurorilor, din 2007, când Inculeţ a fugit din spitalul de psihiatrie, şi până în prezent, au fost comise opt crime grave, iar în unele dintre ele s-a folosit arma din care au fost împuşcaţi şi tinerii de la Durleşti.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu