DETALII NOI privind cazul fetiţei de la Bălţi care a căzut de la etajul opt. Vecinii, ŞOCAŢI. Ce spun despre familia copilei

Embed:

Caz şocant la Bălți. O fetiță de numai doi ani a căzut de la etajul opt al unui bloc, după ce a fost lăsată nesupravegheată. Nenorocirea s-a produs aseară în jurul orei 19:00.

Copila s-ar fi urcat pe pervaz de unde a alunecat. Ea a fost găsită de vecini care au alertat poliţia şi au chemat ambulanţa. Micuţa a fost transportată în stare gravă la spital, iar medicii spun că acum se simte mai bine.

"Copila este internată în secţia de reanimare în stare gravă, dar stabilă şi este conştientă. După căzătură, aceasta s-a ales cu contuzii multiple ale ţesuturilor moi", a declarat Mihaela petrov, ofiţer de presă a spitalului municipal Bălţi.

Potrivit poliției, în momentul producerii incidentului, părinții copilului dormeau. Ambii erau în stare de ebrietate. 

Vecinii au rămas șocați de cele întâmplate și spun că familia era una cumsecade, iar fetița a avut norocul să rămână în viață:

"Toți suntem în stare de șoc, îi cunoaștem pe toți, am locuit aici toată viața".

"Este o familie bună, pe bunica o cunoaștem, dar așa o tragedie, și numai ce au venit de la spital și au spus că copilul s-a născut în cămașă".

Toate circumstanțele, urmează a fi stabilite.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu