DETALII NOI privind avionul dispărut de pe radare între Orhei şi Teleneşti. Căutările continuă. Ce spun salvatorii

Embed:

Avionul de mici dimensiuni, care a dispărut vineri de pe radare în zona satului Cucuruzeni, raionul Orhei, este de negăsit. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Liliana Puşcaşu, a declarat că salvatorii continuă căutările.

Căutările au început vineri seara. Salvatorii au verificat minuțios zona cu o dronă. De asemenea, în operaţiune a fost implicat un avion de mici dimensiuni, angajat de Inspectoratul General al Poliției.

"Este antrenat efectivul situațiilor excepționale Telenești, Orhei și aparatul central al IGSU. Au fost efectuate cercetări fizice în teren cu echipe de căutare, împreună cu colegii de la IGP. Au fost cercetate sectoare de teren, s-a discutat cu lucrătorii care puteau fi în zona unde avionul a dispărut de pe radare", a declarat Vitalie Rudico, salvator.

Șeful interimar al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Balan a declarat că aeronava s-ar fi pornit din Ucraina. Deşi au trecut mai mult de 24 de ore de la incident, autorităţile de la Chişinău nu cunosc, câte persoane erau la bord şi nici care este capacitatea avionului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu