DETALII NOI în cazurile de omor de la Basarabeasca. A fost reținut și al doilea ucigaș (VIDEO)

Embed:

Un bărbat de 53 de ani a fost reținut fiind suspectat de săvârșirea omorului unei femei din orașul Basarabeasca, comis acum două luni. Bărbatul se află în arest pentru 30 de zile și riscă pedeapsa cu închisoare de la 15 la 20 ani sau detenție pe viață.

În noaptea de unu octombrie, bărbatul a intrat în casa femeie în vârstă de 63 de ani și a bătut-o cu bestialitate cu un obiect dur pe toată suprafața corpului, după care a plecat într-o direcție necunoscută. În rezultatul rănilor primite, femeia a decedat. S-a stabilit că omorul a fost săvârșit din cauza unei cerți iscate între părți. Suspectul și-a recunoscut vinovăția. 

CITEȘTE ȘI: Două cazuri de omor, la Basarabeasca. Localnicii sunt SPERIAȚI și spun că este vorba de un MANIAC. Reacția autorităților

Totodată, Poliția reamintește despre cazul produs la fel în orașul Basarabeasca, la data de 27 octombrie 2019, când a fost depistat cadavrul unei femei de 40 ani, cu semne de moarte violentă. În cazul respectiv, polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 32 ani, care s-a dovedit a fi concubinul femeii decedate.

În acest context, Inspectoratul General al Poliției dezminte informațiile apărute în sursele mass-media precum că infracțiunile ar fi fost comise de un ucigaș în serie, precizând că infracțiunile nominalizate nu au nici o legătură între ele, respectiv, crimele nu au fost comise de una și aceeași persoană, făptașii și metoda de săvârșire a infracțiunilor fiind diferită.

CITEȘTE ȘI: PANICĂ LA BASARABEASCA. Tot mai mulți localnici, speriați de existența unui MANIAC. Poliția îndeamnă la calm

loading...

Lasă un comentariu