DETALII NOI în cazul ucigaşilor de la Botanica. Ce spun anchetatorii

Embed:

Bărbaţii reţinuţi, pentru că au ucis un tânăr şi au rănit altul după ce au deschis focul într-un bloc din sectorul Botanica, au fost anterior condamnaţi. Potrivit anchetatorilor, bănuiţii riscă şi un dosar penal pentru păstrarea ilegală a armelor.

"Conform investigaţiile de până acum, persoanele sunt anterior condamnate pentru infracţiuni similare. Tâlhării, jafuri cu aplicarea armei. Armele cu care a fost săvârşită infracţiunea au fost deţinute de către persoanele suspecte şi sunt deţinute ilegal", a declarat Andrei Rău, şeful Secţiei Urmărire Penală IP Botanica.

Tragedia s-a produs în noaptea de 7 spre 8 ianuarie, când un tânăr de 25 de ani a murit, iar altul, de 27, a fost rănit, după ce vecinii lor au tras spre ei mai multe gloanţe. Totul a început de la un incident minor, iscat în timp ce victimele şi agresorii au ieşit la fumat.

Cei din urmă s-au înfuriat când unul dintre tineri a scuipat şi a nimerit peste un bărbat aflat la un balcon cu cinci etaje mai jos. Atacatorii au luat armele, au urcat la băieţi şi au deschis focul. Tânărul care era îşi sărbătorea ziua de naştere a ajuns la terapie intensivă.

Potrivit medicilor de la Urgenţă, el a suferit o intervenţie chirurgicală. Starea sa este gravă, dar stabilă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu