DETALII NOI în cazul tânărului ÎMPUȘCAT MORTAL de un carabinier. Ce spune procuratura din Bălți

Embed:

Tragedia care a zguduit municipiul Bălți a fost rezultatul unui conflict dintre un grup de persoane și un carabinier. 

Procurorul-șef Viorel Tureac a declarat că cel care a tras din armă este un subofițer care slujea pe contract într-o unitate de Carabinieri.

Potrivit lui, carabinierul a fost în compania mai multor persoane. Între carabinier și vărul său a apărut un conflict, iar cauzele urmează a fi clarificate de anchetă. Tânărul de 23 de ani care a fost împușcat mortal a încercat să-i calmeze pe cei doi. În acel moment bărbatul atras din pistol spre tânăr, iar rana a fost fatală. 

Viorel Tureac a declarat că arma din care a tras carabinierul nu era de serviciu, dar personală. Aceasta era păstrată legal. În momentul tragediei, carabinierul se afla în afara orelor de serviciu.

Carabinierul a fost reținut pentru 72 de ore, însă procurorii vor cere arest 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 de ani de pușcărie.

PUBLIKA.MD amintește că un tânăr de 23 de ani a fost împușcat mortal de un ofițer din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri. Totul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:15, în localitatea Elizaveta din municipiul Bălți.

CITEȘTE ȘI: Focuri de armă la Bălți. Un tânăr a fost ÎMPUȘCAT MORTAL de către un căpitan de carabinieri

loading...

Lasă un comentariu