DETALII NOI în cazul studentei din Moldova, care a decedat în România: Cauza ADEVĂRATĂ a decesului şi cum a aflat vestea mama sa

Luminiţa Fanari, tânăra din Iargara, raionul Leova, care a decedat în România va fi petrecută, astăzi, pe ultimul drum. Mama copilei este sfâşiată de durere, iar celor apropriaţi nu le vină să creadă că a plecat printre îngeri.

Între timp, detalii noi au ieşit la iveală. Potrivit primarului localităţii Iargara, Eugeniu Mutaf, care o citează pe mama tinerei decedate, Luminiţa suferea de hepatita D. Astfel, cauza decesului fiind agravarea maladiei. 

"Tânăra a făcut stop cardiac, în zilele de weekend a avut sângerări nazale. Ea a murit la spital în noaptea de duminică spre luni", a menţionat Eugeniu Mutaf, primarul localităţii Iargara, pentru PUBLIKA.MD.

Mama Luminiţei a fost anunţată despre deces în data de 1 aprilie, de Ziua păcălelilor. Femeia a crezut iniţial că cineva face o glumă. Din nefericire, totul s-a dovedit a fi adevărat.

Edilul localităţii a declarat că Primăria va acorda un ajutor material familiei.

Luminiţa Fanari era singură la părinţi şi trăia doar cu mama sa. Săptămâna trecută, fata a fost petrecută la studii, în România.

Citeşte şi: A PLECAT LA CER. Cine este studenta din Moldova care a murit în România. Familia şi prietenii, COPLEŞIŢI DE DURERE (FOTO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu