DETALII NOI în cazul femeii dispărute. Unde şi de către cine a fost găsită

Embed:

Detalii noi în cazul femeii dispărute sâmbătă noaptea şi care a fost găsită ieri seara. Aceasta a fost observată pe o stradă din sectorul Centru de un bărbat, care a recunoscut-o din anunţurile de căutare, plasate pe reţelele de socializare. Aceasta era singură şi ar fi acceptat benevol să fie dusă acasă. Oamenii legii presupun că femeia, care a lăsat acasă un bebeluş de două luni şi alţi doi copii de 12 şi 13 ani, suferă de depresie postnatală. Ea urmează a fi consultată de un psiholog.

Femeia, în vârsta de 35 de ani, a ieşit din casă noaptea trecută şi nu s-a mai întors. Aceasta locuieşte într-un bloc situat pe strada Cuza Vodă din sectorul Botanica al municipiului Chişinău.

Soţul femeii a declarat pentru postul nostru de televiziune că a fost trezit la ora 2 noaptea de plânsul copilului şi a observat lipsa soţiei.

Ea a ieşit din casă fără telefonul mobil, fără bani şi documente. În afară de pruncul de numai două luni, care se află acum în grija cumnatei, femeia mai are doi băieţi de 12 şi 13 ani.

PUBLIKA.MD AMINTEŞTE: Femeia în vârsta de 35 de ani, dată dispărută, A FOST GĂSITĂ

loading...

Lasă un comentariu