DETALII NOI în cazul femeii din Ungheni care A FOST VIOLATĂ de un bărbat în propria casă. Precizările Poliţiei (AUDIO)

Embed:

Poliţia a venit cu precizări şi noi detalii în cazul femeii din Ungheni care a fost violată de către un bărbat de 41 de ani.

Potrivit oamenilor legii, apelul de ajutor la Centrul Unic 112 a parvenit, vineri, la ora 14:50. Victima a declarat că a fost agresată fizic și apoi violată de către un bărbat în propriul domiciliu.

Ca urmare, Poliția s-a deplasat la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele. În urma audierii victimei de 31 de ani, s-a stabilit că presupusul suspect este un bărbat de 41 de ani, locuitor al orașului Ungheni. Femia se cunoaște cu agresorul care a venit acasă la ea pentru o discuţie, însă a fost violată.

Victimei i-a fost acordată asistență psihologică, ulterior fiind dispusă efectuarea expertizei medico-legale. Rezultatele expertizei au demonstrat faptul întreținerii raportului sexual, fiind depistate și ridicate probe biologice, care urmează să fie suplimentar analizate.

De asemenea, la locul săvârșirii faptei au lucrat experții din cadrul Centrului de Expertiză Judiciară și Criminalistică, care au prelevat și alte probe care confirmă prezența presupusului agresor în casa victimei.

Pe hainele barbatului au fost depistate și ridicate probe biologice, care aparțin victimei agresiunii sexuale. Presupusul agresor a refuzat să se supună de buna voie recoltării de probe biologice, fiind necesară apelarea la procedurile legale impuse în astfel de situații prin obținerea unei încheieri judecătorești, dupa care s-a efectuat recoltarea probelor.

Totodată, imaginile de la o cameră de supraveghere confirmă prezența bănuitului în blocul în care locuiește victima, la ora când s-ar fi produs incidentul.

Pentru că au existat speculații privind apelul victimei la 112, Poliţia a decis să fie dată publicității înregistrarea apelului telefonic al victimei.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă de la 3 la 5 ani de închisoare. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu