DETALII NOI în cazul expolziei de la Hânceşti unde a decedat un tânăr. Poliția a reținut un fost polițist

Embed:

Un fost poliţist a fost reţinut pentru 72 de ore, după ce victimele exploziei produse duminică în oraşul Hânceşti, au făcut mai multe dezvăluiri. Cei trei tineri care au detonat grenada efectuau lucrări de construcţie la el acasă, unde ar fi dus mai multe muniţii. Potrivit oamenilor legii, bărbatul le deținea ilegal.

Părinţii tânărului de 28 de ani, care potrivit poliţiei este suspectat că ar fi detonat grenada, spun că fiul lor nu a fost acasă de jumătate de an."- Nu ştim noi nimic, abia astăzi am aflat despre cele întâmplate.
- Cine v-a spus?
- Din spusele lui, a băiatului nostru.
- Băiatul dvs, de mult timp locuia în Hînceşti?
- Avea deja mai mult de jumătate de an.
- Trăia în Hînceşti cu chirie, de ce? Are o prietenă acolo şi trăia cu ea în oraş."Medicii spun că cei doi răniţi sunt în afara pericolului."A fost efectuată prelucrarea plăgilor, așchiile au fost înlăturate, medicii le-au pansat plăgile şi sunt în secţie. La moment, starea pacienţilor este stabilă şi primesc tratament corespunzător.La un pacient au fost afectate mai mult membrele superioare, iar la celălalt pacient au fost afectate mai mult membrele inferioare", a declarat Oleg Bugaian, medic traumatolog, spitalul raional Hînceşti.


Tinerii ar fi detonat grenada în curtea casei pe care o luau în chirie. Gospodăria i-a aparținut unui fost combatant al războiului de pe Nistru, care a decedat anul trecut. Tinerii au găsit în casa acestuia mai mult armament, pe care l-au predat bărbatului pentru care munceau. 

În urma investigaţiilor, în casa fostului poliţist a fost găsit un adevărat arsenal. În acest caz, au fost iniţiate două procese penale pentru omor intenţionat, dar şi pentru purtarea şi păstrarea ilegală a armelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu