Detalii noi în cazul celor două minore din Fălești, care au sărit de la etaj. Ce spun psihologii (VIDEO)

Embed:

Ar fi vrut să-și pună capăt zilelor și au sărit în gol. Este vorba despre două adolescente de 16 și respectiv, 17 ani, care s-au aruncat de la etajul patru, al unei clădiri vechi, nefinisate.

Incidentul s-a întâmplat ieri, în jurul ore 17:00, la marginea orașului Fălești. Ambele tinere se află în spital, în stare gravă.

Psihologii afirmă că adolescenţii recurg la astfel de gesturi, pentru că deseori se simt neînţeleşi sau nu au cu cine discuta anumite probleme.

"Un comportament anumit nu apare niciodată pe loc gol. De asta dacă ar fi să ne întrebăm cum să prevenim suicidul sau alte comportamente de risc la adolescenţi ar trebui să ne preocupăm de terenul pe care îl construim, adică de perioada de copilărie. Ceea ce ar trebui să facem cu copii noştri e să-i iubim mai mult şi să-i educăm mai puţin", a spus psihologul, Inga Rusu.

Potrivit poliției, adolescenta de 16 ani nu este la prima tentativă de suicid. Oamenii legii spun că minora este dintr-o familie bună și că aceasta locuiește doar cu mama, tatăl ei fiind plecat în străinătate.

Citeşte şi: DETALII TERIFIANTE în cazul celor două minore din Fălești. Motivul pentru care s-au luat de mână și au sărit de la etaj (VIDEO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu