DETALII NOI în cazul bărbatului din Sîngerei, BĂTUT CRUNT de un amic. Poliţia nu a reţinut niciun suspect

La aproape o săptămână de la incidentul de la Sîngerei când un bărbat de 35 de ani a fost bătut cu bestialitate de un alt consătean, oamenii legii nu au reţinut niciun suspect. Inspectoratul de Poliţie din Sîngerei spune că nu poate să ofere nicio informaţie în acest caz pentru a nu prejudicia ancheta.

Între timp, bărbatul continuă să se afle în stare critică la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală. 

Medicii spun că pacientul este conectat la aparate fiind în comă profundă. În urma unor analize efectuate s-a stabilit că organele bărbatului nu pot fi donate.

Amintim că incidentul s-a produs săptămâna trecută. Bărbatul de 35 de ani a fost bătut cu mâinile şi picioarele de un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, din aceeaşi localitate.

Potrivit poliţiei întrega scenă s-a petrecut acasă la unul dintre cei doi, unde au consumat alcool, după care între ei s-ar fi iscat un conflict. În locuinţă s-ar mai fi aflat alţi doi amici care nu se ştie deocamdată dacă ar fi intervenit în bătaie.

Victima a fost transportată în comă la spitalul raional Sîngerei şi apoi transferată la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală unde a fost operată de urgenţă la cap.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal. Potrivit poliţiei, presupusul agresor este cercetat în stare de libertate. Ceilalţi doi figurează în calitate de martori.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat din Sîngerei, BĂTUT CRUNT de un amic. Victima, în stare gravă la spital

Amintim că, acum o lună un tânăr de 20 de ani din localitatea Costeşti, raionul Ialoveni, a decedat pe patul de spital, după ce în noaptea de Revelion a fost bătut cu bestialitate de un grup de agresori. În acest caz poliţa a arestat doi suspecţi.

CITEŞTE ŞI: Tânărul de la Costeşti, bătut cu bestialitate, s-a stins la spital

loading...

Lasă un comentariu