Detalii noi despre taxatorul agresiv. RTEC va penaliza vinoveţii şi va angaja un psiholog

Î.M. Regia Transport Electric Chișinău s-a autosesizat pe marginea cazului cu implicarea unui taxator, care ar fi agresat ieri un pasager din troleibuz.

Conducerea întreprinderii a convocat Comisia de disciplină pentru examinarea incidentului produs și în funcţie de concluziile specialiștilor, va lua măsuri necesare față de angajatul respectiv și superiorul acestuia, în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit unui comunicat de presă de la RTEC.

Primăria municipiului Chișinău condamnă asemenea incidente și declară că toți angajații structurile şi întreprinderile municipale trebuie să aibă un comportament decent și civilizat în raport cu cetățenii.

RTEC organizează cu regularitate activități de instruire pentru personal (taxatori/șoferi) vizavi de conduita în raport cu pasagerii.

Totodată, întreprinderea intenționează să angajeze un psiholog pentru consiliere. Acesta va lucra în special cu taxatorii/șoferii pentru a-i ajuta să depășească/prevină situațiile de conflict în raport cu pasagerii.   

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu