DETALII NOI despre ȘOFERUL care a lovit trei mașini. Era beat și a rupt degetul unui polițist

Embed:

După ce s-a îmbătat criţă, a urcat la volan şi a lovit câteva maşini şi o gheretă. Este isprava unui bărbat de 39 de ani din sectorul Botanica al Capitalei. Totul s-a întâmplat noaptea trecută într-o curte de pe strada Grenoble. La faţa locului au intervenit 5 echipaje de poliţie, iar suspectul s-a dat în spectacol şi chiar a atacat inspectorii de patrulare.

Potrivit martorilor, bărbatul scandalagiu era de neoprit. Vecinii au solicitat intervenţia poliţiştilor, iar primul echipaj venit la faţa locului nu a reuşit să-i facă faţă. Într-un final, inspectorii au solicitat ajutorul colegilor, inclusiv intervenţia grupei operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Centru.

"Tata, tata uite la mine. Tata calmează-te. - Linişteşte-te"

CITEȘTE ȘI: Un ȘOFER BEAT a lovit trei mașini pe o stradă din Capitală şi a făcut SCANDAL în faţa poliţiştilor (VIDEO)

Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească electroşocul pentru a-l încătuşa. În urma încăierării, unul dintre inspectori s-a ales cu degetul rupt. Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore.

"Pentru fapta dată riscă amendă de la 32. 500 de lei până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunitatii de la 180 de ore sau cu închisoare de pana la doi ani", a declarat Natalia Stati, ofiţer de presă al Poliţiei Capitalei.

Bărbatul a primit o amendă de 1500 de lei şi 6 puncte de penalizare. Acesta va fi cercetat penal pentru huliganism şi pentru că a refuzat să treacă testul de alcoolemie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu