Detalii noi despre moldoveanca omorâtă de iubitul ei în Spania. Adrian a dormit trei zile cu cadavrul iubitei lui în casă

O moldoveancă în vârstă de 26 de ani a fost ucisă cu bestialitate de iubitul său, în Spania. Trupul tinerei a fost găsit de poliția spaniolă în orașul Ulldecona, provincia Tarragona. 

Prietenul lui Andrian a venit cu noi detalii despre crimă: "Adrian Mariș și-a ucis iubita de 26 de ani în apartamentul în care cei doi locuiau împreună în localitatea Vinaroz, în Spania", scrie specialarad.ro.

Dacian i-a făcut un scurt portret criminalului și a descris cum s-a petrecut crima:

„Adrian a avut relații cu cele mai frumoase fete din zonă. Se considera un metrosexual, se droga și era extrem de gelos. Nelea nu lucra și, din gelozie, de multe ori o ținea închisă în casă. Se certau non-stop. Se pare că de la o fustă scurtă a pornit nenorocirea. Pe urmă de la un trening. Nelea era într-o fustă scurtă, s-a schimbat de ea, că, na, gelozia, și s-a îmbrăcat cu treningul. El s-a simțit jignit, scrie specialarad.ro.

Potrivit specialarad.ro, el a dus-o acasă, a bătut-o și apoi a omorât-o. Se așteaptă rezultatele de la necropsie pentru a se știi exact cauza morții. După crimă, a dormit trei zile cu cadavrul Nelei în casă. Începuse sa miroase, zic vecinii, dar nimeni nu s-a gândit la așa ceva. Când au găsit-o pe Nelea, pe câmp, corpul ei era plin de urme de violență. A tranșat-o și a coborăt cu ea în trei bagaje. După o zi de lnterogatoriu a recunoscut tot.

Ceilalți patru, doi colegi și părinții lui, sunt liberi pe moment, dar dau cu subsemnatul săptamânal”, spune Dacian.

De asemenea, Dacian a mai spus autorităţilor că nu înţelege de ce Nelea nu a făcut o plânegere la poliţie când a mai fost abuzată fizic.

"Nu știu de ce nu a făcut plângere la poliție. Aici femeile sunt foarte bine protejate de stat. La o simplă plângere vine poliția și îl ia pe sus pe bărbat și imediat se eliberează ordin de restricție. Nu știu de ce nu a făcut asta, pentru că scandalurile dintre ei erau frecvente", a mai conchis Dacian.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu