DETALII NOI despre incendiul de la Piaţa Centrală! "Câteva buticuri au fost salvate"

Embed:

Detalii noi despre incendiul de la Piaţa Centrală au fost prezentate în cadrul unei conferințe de presă organizate de DSE.

Potrivit Șefului Direcției Salvatori și Pompieri, Anatolie Viniciuc, incendiul s-a produs în centru comercial de pe teritoriul pieței centrale, iar la stingerea lui au îndreptate 3 autospeciale. Salvatorii au întâlnit dificultăți.

Incendiul nu s-a răspândit, dar au fost necesare măsuri de precauție pentru siguranța colaboratorilor. 

Astfel, incendiul a fost localizat la orele 22-40 și stins în totalitate la 23-58. Cu toate acestea, pâna la ora 4 dimineața au avut loc lucrări de curățare a zonei. S-a mai specificat că a fost foarte greu să fie deconectată energia electrică.

Deocamdată, cauza stabilirii incendiului nu a fost stabilită, dar se iau în calcul 3 versiuni: scurt circuit, defectiuni ale rețelelor electrice si factorul uman.

"La moment, sunt examinate toate echipamentele electrice depistate lăsate fără supraveghere sau care posibil au avut careva defecte." 

Viniciuc a mai precizat că au au fost salvate câteva buticuri, iar estimarea pagubei încă nu a fost estimată. Totodată, a vorbit și despre cazul LA SOACRA, menționând că a solicitat să ridice dosarul.

Potrivit Lilianei Pușcașu, Ofițer de presă al DSE, la stingerea incediului au fost antrenați peste 130 de angajați ai situațiilor exceptionale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu