DETALII NOI DESPRE CAZUL CUTREMURĂTOR de la Orhei. Un copil de 7 ani a MURIT PE LOC, prins între lamele unei mori

Embed:

Caz cutremurător în satul Mitoc, raionul Orhei, unde un băiat de nouă ani a murit la moara din localitate. Micuţul venise cu tatăl lui să macine cereale şi în timp ce bărbatul turna producţia în saci, copilul s-a aplecat să vadă mai bine procesul de mărunţire. Fularul pe care îl purta s-a prins în mecanism.

Tatăl a încercat cu disperare să oprească moara, dar nu a reuşit. Forţa mecanismului a fost atât de puternică, încât micuţul a fost decapitat.

Vecinii sunt în stare de şoc după ce au aflat despre producerea tragediei.

"Era într-o clasă cu Gabriela, nepoţica noastră. Învăţa bine, veneau, se jucau în drum mereu. Un copil liniştit."

"Erau oameni cumsecade. Băieţelul îmbrăcat curăţel. N-am ce zice. Mi se scoală părul pe trup."

Directoarea gimnaziului unde învăţa Cristian nu-şi revine. Femeia susţine că vorbise chiar azi cu el, cu câteva ore înainte de producerea tragediei.

"Foarte străduitor. Dintr-o familie străduitoare de asemenea, şi mama, şi tata întotdeauna veneau şi îl luau cu maşina de la şcoala. Tata a fost şi l-a luat de la şcoală, chiar astăzi am discutat cu el. O dispoziţie bună, a plecat acasă cu colegii", a spus directorul gimaziului "Mitoc", Tatiana Zubco.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului. Mama minorului a plecat ieri în Italia. Familia mai are un băiat care învaţă la un colegiu din Chişinău.

Mai multe detalii despre cum s-a întîmplat totul vedeţi în emisiunea de mai jos

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu