DETALII NOI despre ACCIDENTUL TRAGIC din Ungheni în care două tinere au murit: Şoferul ar fi sărit din maşină

Embed:

Şoferul care în noaptea de sâmbătă spre duminică a provocat tragicul accident în apropierea de satul Todirești, raionul Ungheni, unde au decedat două tinere, a fost reţinut pentru 72 de ore.

Potrivit medicilor, ceilalţi doi pasageri, bărbaţi, care se aflau în aceiaşi maşină, au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar viaţa lor este înafara oricărui pericol. Unul din tineri a povestit în exclusivitate pentru postul nostru de televiziune cum a avut loc tragedia. 

Tânărul în vârstă de 27 de ani susţine că el, alături de şofer, încă un băiat şi cele două fete au fost la discotecă, iar ulterior s-au oprit la o staţie peco pentru a servi o cafea. Unul din tineri i-ar fi propus şoferului să urce o altă persoană la volan, pentru că era în stare de ebrietate avansată, dar acesta a insistat să urce el la volan.

"A sărit din maşină, matincă. A vrut să fugă.
Reporter: El a vrut să fugă? De ce?
- Nu ştiu. Se temea
Reporter: A văzut maşina de poliţie?
- Aha", a spus Grigore Ţurcan, victimă.

Victima susţine că şoferul conducea cu viteză excesivă.

"Reporter: Voi vă ştiaţi cu el, demult?
- Nu
Reporter: Prima dată l-aţi văzut?
- Da.
Reporter: Nimeni din maşina voastră nu îl ştia?
- Doar fetele şi celălalt băiat îl ştiu pe dânsu.
Reporter: Cum ai ajuns în maşină?
- M-am luat după ei.
Reporter: Ce viteză aveaţi?
- 140 km/h mi se pare", a zis Grigore Ţurcan, victimă.

Medicii susţin că şoferul şi unul din pasageri au fost deja externaţi, iar în spital mai rămâne o victimă, care a suferit traumatisme uşoare.

"Au fost aduşi de către serviciul de Asistenţă medicală Urgenţă trei pacienţi, cu anul naşterii cuprinse între 1992 - 1996 cu politraumatism în urma accidentului rutier. Din toţi trei, doar un pacient a necesitat internare în secţia somatică, în secţia chirurgie", a zis Marina Podorochin, vicedirector al spitalului raional Ungehi.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT FATAL lângă satul Todireşti. Două tinere au murit, după ce un șofer beat a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un stâlp

Amintim că în urma accidentului terifiant din noaptea de sâmbătă, două tinere, în vârstă de 18 și 19 ani au murit, după ce maşina în care se aflau a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un pilon. În familiile tinerelor decedate este o mare tragedie.

"A fost tragic, nu m-am gândit. A fost o fată foarte cuminte, m-a ascultat, iubitoare, învăţa binişor. Nu m-am gândit că aşa ceva se poate întâmpla. "

Bunica unei fete spune că nepoata sa urma să se căsătorească, în curând.

" Tare mare scârbă ne-a mai adus. Nu ştiu ce va fi din asta. I-a cerut şi mâna, are şi inel de logodnă pe mână.
Reporter - Trebuiau să se căsătorească?
- Da, aproape. Deja să treacă sărbătorile... şi iată aşa. "

Oamenii din localitate sunt şocaţi de tragedie.

" Îi tragedie, la părinţi e o scârbă oarecare că mă rog, fetele tinere de 18 ani s-au trecut cam degrabă din viaţă. "

" Îi tragedie, două fete tinere. Părinţii nu s-au aşteptat la aşa ceva. Îi vai de capul lor cum trăiesc greu. Fete cuminţi, fete educate."

Potrivit oamenilor legii, şoferul care a provocat accidentul are 25 de ani şi era în stare de ebrietate, la volan. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu închisoare de cel puțin 7 ani.

 

CITEȘTE ȘI: IMAGINI de la ACCIDENTUL GROAZNIC din Ungheni, soldat cu moartea a două tinere

loading...

Lasă un comentariu