DETALII NOI despre accidentul din România: Unul dintre şoferi ar fi vrut să iasă la depăşire (FOTO, VIDEO)

Embed:
Cel puţin 8 persoane au ajuns la spital, după ce două microbuze s-au ciocnit violent în seara trecută în Leţcani, Iaşi, România.

Asta se arată într-un comunicat de ISU Iaşi. În total, 27 de călători de aflau în cele două microbuze.

(UPDATE: 11:27) Potrivit purtătorului de cuvânt al IGSU Liliana Puşcasu, în urma accidentului a avut de suferit un moldovean de 20 de ani, iar starea lui e stabilă. Se presupune ca și șoferul microbuzului e moldovean.

În urma impactului, ambele maşini au ieşit de pe carosabil. Un şofer ar fi vrut să efectueze o depăşire, fără să se asigure că nu are alte maşini pe contrasens.

Impactul violent a trimis 8 oameni la spital. La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje SMURD și SAJ, pompieri și poliție.

"La ora 21.20 a fost declanşat planul roşu de intervenţie, fiind vorba de un accident în care au fost implicate două microbuze. Într-un microbuz se aflau 5 persoane, iar în celălalt 22. La spital au fost transportate 8 persoane. Nu sunt persoane decedate. Poliţia investighează cauzele accidentului însă din câte se pare este vorba de nerespectarea distanţei regulamentare”, a declarat Marian Şerbescu, prefectul judeţului. 

Potrivit ultimilor date, la moment, traficul pe ambele sensuri la Lețcani, a fost reluat. Circulaţia în zonă a fost blocată pentru aproape o oră, pentru efectuarea măsurătorilor de către Poliție și intervenția echipajelor SMURD.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu