DETALII NOI despre accidentul de pe strada Calea Ieşilor. Care este STAREA ȘOFERILOR și ce spune POLIȚIA

Embed:

O maşină a intrat în viteză într-un camion. Impactul a avut loc aseară pe strada Calea Ieşilor din Chişinău. Şoferul TIR-ului a spus că intenţiona să vireze la stânga, când autoturismul l-a lovit violent.

"Pe stânga mea s-a oprit cineva cu maşina mică şi mi-a cedat trecerea. El a ieşit de pe sensul opus, l-a ocolit şi în timpul ocolirii el a cotit din nou, brusc, în dreapta şi s-a lovit în mine. "

În urma impactului, şoferul maşinii, un tânăr de 25 de ani, s-a ales cu diverse traumatisme. Câţiva martori s-au oprit şi i-au acordat ajutor medical, iar ulterior, la faţa locului a venit şi o ambulanţă. Conducătorul camionului mai spune că şoferul maşinii era beat.

"Două persoane din maşina care i-au acordat ajutor, l-au pansat, au avut necesarul cred că cu ele şi ele mi-au spus că fiţi atenţi că miroase tare de la dânsul a alcool. M-am apropiat şi eu, respectiv, de dânsul şi el, într-adevăr. Şi când a venit salvarea el a recunoscut la medici, le-a zis că a băut patru pahare de vin."

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT RUTIER ÎN CAPITALĂ. Un camion Volvo s-a ciocnit cu un automobil Ford (FOTO)

Tânărul s-a făcut nevăzut când au venit inspectorii de patrulare.

"Ajungând am depistat doar automobilele, şoferul unul dirijează, unuia i s-a acordat ajutor medical, nu-l văd aici. Urmează să stabilim. Se întocmesc actele necesare după care o să stabilim vinovăţia, şoferul vinovat riscă amendă şi puncte de penalizare", a declarat Roman Chirica, inspector INP.

Şoferul care va fi găsit vinovat de producerea accidentului riscă 1500 de lei amendă şi şase puncte de penalizare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu