DETALII NOI de la accidentul din Anenii Noi. Ce au constatat poliţiştii despre şoferul maşinii (GALERIE FOTO)

Embed:

A ajuns cu maşina într-un magazin. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani care care din cauza vitezei excesive a derapat de pe şosea şi a ajuns într-un magazin. Accidentul a avut loc în această dimineaţă, pe traseul Chişinău - Anenii Noi. La venirea poliţiei, bărbatul era singur în maşină şi a manifestat un comportament agresiv. El a fost dusla inspectoratul raional, pentru audieri.

Accidentul a avut loc în apropierea satului Chetrosu. Bărbatul a ajuns cu maşina într-o gheretă, care se află în proces de construcţie şi în interior, aceasta era goală. În urma impactului, un perete a fost distrus în totalitate.

După incident, tânărul a fost dus la inspectoratul din Anenii Noi. Potrivit poliţiei, tânărul a refuzat să se prezinte documentele şi să treacă testul de alcoolemie. Fiind agresiv, oamenii legii l-am încătuşat pe tânăr şi l-au transportat la spitalul din Anenii Noi unde urma să fie verificat dacă este în stare de ebrietate şi dacă este cumva sub influenţa substanţelor narcotice.

- Ce poţi tu să ne spui, au dreptate domnii poliţişti sau nu?
- De unde aiştia au dreptate, de unde să aibă aiştia dreptate. Nu vă speriaţi doamnă, eu îmi cer scuze, veniţi, aşezaţi-vă, daţi să ne uităm la video că noi nu avem când amuia. Noi ne uităm la video.

Tânărul a continuat să fie agresiv şi atunci când oamenii legii au încercat să-l convingă să fie coperant şi să treacă alcool testul.

- Ia mâna de pe mine
- Te conduc
- Eu merg singur, pe mine nu trebuie să mă conduci, eu pot să mă conduc singur.
- Mai înainte, în partea astlaltă. Victor, Victor
- Văi, voi decideţi până unde vreţi să mergeţi, eu am obosit, vreau să mă odihnesc oleacă, amu am să mă încarc oleacă cu energie şi o să mai mergem vreo 10 metri.

Oamenii legii spun că anterior, tânărul a fost tras la răspundere pentru consum de droguri. Acum el riscă o amendă de până la 32.500 de mii de lei şi privarea dreptului de a conduce pe o perioadă de până 5 ani.

"În cazul dat noi nu putem să insistăm dumnealui o să fie tras la răspunderea penală conform articolului 264 prim, aliniatul 3 anume refuzul. Anterior de către angajaţii inspectratului de poliţie Anenii Noi, el a fost documentat pe consumul de droguri", a spus Valeriu Codreanu, şef IP Anenii Noi.

Proprietarul gheretei deteriorate spune că nu va depune o plângere la poliţie şi va încerca să ajungă la o înţelegere cu tânărul, pe cale amiabilă.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu