Detalii INTERESANTE! Ce spune despre tine ora la care te-ai născut

Ora naşterii nu îţi dictează doar ascendentul în astrologie, ci îţi poate influenţa inclusiv bioritmul şi trăsăturile de caracter. Dacă nu îţi cunoşti ora naşterii, sun-o pe mama ta pentru a o afla rapid: lucrurile pe care le dezvăluie despre tine te-ar putea surprinde, scrie Realitatea.net.

Te-ai născut între 00:00 şi 02:00

Te simţi mai încrezătoare în situaţiile cu care eşti deja familiarizată, aşa că principala ta prioritate va fi întotdeauna găsirea stabilităţii emoţionale. Din acest motiv, oamenii te pot considera o fire uşor rezervată. Reuşeşti să îi inspiri pe ceilalţi prin modul tău de a fi, conturat de valori şi principii solide.

Te-ai născut între 02:00 şi 04:00

Eşti tenace şi curiozitatea ta nu cunoaşte limite, aşa că te afli mereu în căutarea unor lucruri noi de descoperit. Cu o fire intelectuală, ştii exact cum să comunici, iar apropiaţii te consideră un prieten de încredere. Adori să-ţi pui creativitatea la încercare, aşa că spui mereu „DA” unei noi provocări.

Te-ai născut între 04:00 şi 06:00

Trebuie să înveţi să crezi mai mult în potenţialul tău! Dispui de o mulţime de calităţi, însă ai nevoie de puţină încurajare pentru a acţiona. Eşti orientată spre viitor şi adori să îi ajuţi şi să îi motivezi pe cei care au nevoie de acest lucru, însă uneori dai dovadă de încăpăţânare.

Te-ai născut între 06:00 şi 08:00

Te simţi cel mai bine activând în domenii artistice şi originale, pentru că eşti un adevărat spirit inovator. În acelaşi timp, ai nevoie de prestigiu pentru a fi mulţumită de ţine însăţi şi ai standarde înalte, care te pot face să aluneci pe partea întunecată a perfecţionismului. Învaţă să nu te mai judeci atât de aspru şi să apreciezi calităţile fiecăruia.

Te-ai născut între 08:00 şi 10:00

Ai o fire sensibilă, iar activităţile precum yoga şi Pilates sunt modalităţile tale preferate de a te relaxa. Uşor introvertită, te bucuri de timpul pe care îl petreci singură şi nu te afli în căutarea faimei sau a aprecierii celorlalţi. Ceilalţi te apreciază pentru calitatea ta de a le reda liniştea sufletească.

Te-ai născut între 10:00 şi 12:00

Te surprinde să afli că eşti sufletul oricărei petreceri? Adori să fii în preajma persoanelor care îţi împărtăşesc interesele şi eşti un adevărat jucător de echipă, reuşind să creezi întotdeauna o conexiune între oameni. Ce te motivează în viaţă? Noi oameni, noi experienţe, noi lucruri care aşteaptă să fie descoperite – te afli într-o evoluţie continuă!

Te-ai născut între 12:00 şi 14:00

Eşti o persoană ambiţioasă şi responsabilă, care ştie cum să reacţioneze în situaţii-limită sau în faţa unui deadline presant. Atunci când toţi se pregătesc să renunţe, tu găseşti o soluţie alternativă! Ai nevoie de recunoaşterea celorlalţi, însă trebuie să fii prudentă: realizările tale profesionale îţi pot ameninţa echilibrul vieţii familiale.

Te-ai născut între 14:00 şi 16:00

Eşti activă şi înzestrată cu un simț puternic al aventurii, aşa că ideea de rutină nu îşi găseşte locul în vocabularul tău. „Stabilitatea” nu este un cuvânt care să te caracterizeze, însă acesta nu este un lucru negativ. În realitate, te afli întotdeauna în căutarea unei noi provocări şi explorezi orice posibilitate care promite să îţi extindă orizontul cunoaşterii, scrie divahair.ro.

Te-ai născut între 16:00 şi 18:00


Atitudinea ta pozitivă şi rezervele tale inepuizabile de energie îţi dau imboldul necesar pentru a rezolva cele mai mari mistere ale vieţii! Nu te sfieşti să pui întrebări dificile sau să îţi asumi responsabilităţi pe care ceilalţi le evită, iar rezultatele bune nu întârzie să apară. Deşi ceilalţi te percep ca pe un adevărat lider, uneori ai tendinţa să-ţi reprimi sentimentele pentru a evita să fii considerată vulnerabilă.

Te-ai născut între 18:00 și 20:00

Ai fost înzestrată cu un grad mare de empatie, aşa că nu este de mirare că eşti prima persoană pe care prietenii tăi o sună atunci când au nevoie de un sfat! Nu îţi stă în caracter să îndulceşti adevărul, iar oamenii apreciază integritatea de care dai dovadă. Preferi să eviţi situaţiile conflictuale şi să găseşti întotdeauna o modalitate paşnică pentru rezolvarea problemelor.

Te-ai născut între 20:00 şi 22:00

Nu îţi place să fii în centrul atenţiei, însă acest lucru nu înseamnă că treci neobservată. Energia şi atitudinea ta te fac să fii văzută ca un star rock în cercul tău de prieteni! Te simţi cel mai bine atunci când ştii că îi poţi ajuta pe ceilalţi, iar firea ta altruistă cucereşte inimi pe bandă rulantă! Totuşi evită să cazi în capcana de a te învinovăţi atunci când lucrurile nu se află întru totul sub controlul tău.

Te-ai născut între 22:00 și 00:00

Ştii exact care sunt punctele tale forte şi ce îţi doreşti de la viaţă – dar ştii şi cum să le obţii? Chiar şi atunci când nu ai o strategie clară bine pusă la punct, nu accepţi posibilitatea de a nu te implica 100%. Este atitudinea unui învingător, dar te expune riscului de a uita de propriile nevoi emoţionale. Tocmai de aceea, nu subestima grija pe care trebuie să o acorzi propriului echilibru în drumul tău către succes.

Ce spune ora la care te-ai născut despre tine? Spune-ne în secţiunea dedicată comentariilor!

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu