DETALII ÎNGROZITOARE în cazul crimei duble de la Soroca. Suspectul a recunoscut şi o altă crimă sărvârşită în 2012

Embed:

Detalii îngrozitoare ies la iveală în cazul crimei duble din raionul Soroca. Cele două femei, mamă şi fiică, ar fi fost arse de vii, acestea fiind inconştiente în momente în care suspectul încerca să-şi ascundă urmă. Mai mult decât atât, în timpul interogatoriului, individul de 22 de ani a recunoscut şi o altă crimă săvârşită în 2012. Despre acest lucru a anunţat şeful Direcţiei Combaterea Crimelor Grave INI, Igor Zglavuţa. 

VEZI ŞI: ÎNFIORĂTOR! Criminalul din Soroca povesteşte cum şi-a omorât victimele, mamă şi fiică (VIDEO 18+)

Tragedia s-a întâmplat la începutul lunii iulie, într-o pădure situată între satele Pârliţa şi Dumbrăveni de pe traseul Soroca-Floreşti, dar crima a fost descoperită abia acum. Primul cadavrul a fost descoperit pe 1 august. În jurul acestuia oamenii legii au găsit mai multe lucruri arse. 

Ulterior, în data de 4 august, în urma unei cercetări suplimentare a zonei, poliţiştii au descoperit cel de-al doilea cadavru la o distanţă de aproape un kilometru. 

În urma unei informaţii operative a fost reţinut un suspect. E vorba de un tânăr de 22 de ani, care în urma discuţiilor şi-a recunoscut vina pe deplin. Bănuitul a declarat că victimele l-au rugat să le ia cu maşina şi să le ducă până în preajma oraşului Soroca. Între timp între cei trei a apărut un conflict spontan care s-a sfârşit tragic. 

Mai mult decât atât, acesta a declarat că în 2012 a omorât şi o altă minoră în vârstă de 15 ani, care până astăzi figura pe lista persoanelor dispărute fără urmă.

Individul a declarat că se afla alături de fată când aceasta ar fi căzut de pe bicicletă şi s-ar fi rănit grav. Speriat, suspectul i-ar fi aruncat corpul într-un iaz din preajma localităţii Dumbrăveni

Oamenii legii au efectuat verificări şi au descoperit oseminte în iazul şi locul indicat de suspect. Expertiza va demonstra dacă acestea aparţin fetei dispărute în 2012.

Suspectul are 22 de ani. Pentru cruzimea sa, el riscă închisoare pe viaţă. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu