DETALII în cazul TRAGEDIEI de la Floreşti, unde un copil s-a înecat în timp ce pescuia. Vecinii, ŞOCAŢI

Un copil de 11 ani s-a înecat, ieri, în timp ce pescuia. Incidentul s-a produs în raionul Floreşti, în jurul orei 16:00. Potrivit poliţiei, băiatul şi-a anunţat părinţii că merge să prindă peşte împreună cu un prieten. La un moment dat ar fi pierdut undiţa sub apă şi a vrut să o recupereze, însă nu a mai ieşit la suprafaţă.  

Corpul neînsuflețit al copilului a fost scos din iaz de pescari. 

"Un copil minor locuitor al raionului Florești, a plecat la pescuit la un bazin acvatic din localitate, în timpul pescuitului i-a căzut undița în iaz, unde minorul a intrat în apă după ea. Preliminar, din motivul că nu putea înota s-a înecat", a menţionat Ina Moscaliuc, ofiţer de presă IP Floreşti.

Părinţii copilului decedat mai cresc două fete. Vecinii spun că tragedia a zguduit toată comunitatea.

"Băiatul a aruncat undița și ea undeva s-a blocat, el nu putea înota, a încercat să o scoată și s-a dus la fund", a spus o vecină.

"Băiatul era bun, de fiecare dată se saluta, un băiat superb era", a menţionat o altă vecină.

Unii localnici susțin că tragedia nu s-ar fi produs dacă părinţii l-ar fi supravegheat:

"Este foarte trist, ne pare rău. Acolo foarte mulți oameni s-au înecat. Mama nu locuia cu ei, ea era la Chișinău, iar tatăl mai consuma alcool, nu era supraveghere, cam așa".

"Părinții nu au grijă de copii, eu cred că depinde de ei. E frig unde să te scalzi, e frig sau nici nu știu să prindă raci".

Poliția a inițiat o anchetă în acest caz.

De la începutul anului, în țară s-au înregistrat cinci cazuri de înec.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu