Detalii în cazul tinerei însărcinate, care a fost lovită pe o trecere de pietoni. Ce spune şoferul, care a provocat accidentul

O altă femeie însărcinată, victimă a unui accident rutier. Aceasta a fost lovită de un automobil, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni din Capitală. Incidentul a avut loc seara trecută, în jurul orei 19:00. Potrivit poliţiei, femeia şi fătul sunt în afara pericolului. Totuşi viitoarea mamă s-a ales cu o comoţie cerebrală. 

Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, femeia în vârstă de 30 de ani a fost transportată de urgenţă la spital. La volanul automobilului se afla un bărbat de 57 de ani, care susţine că accidentul a avut loc din neatenţie. Acesta nu era în stare de ebrietate. Pe acest caz a fost iniţiată o ancheta pentru a stabili toate circumstanţele.

PUBLIKA.MD aminteştre că tot, ieri o femeie însărcinată a murit, după ce a fost lovită de un automobil, în timp ce traversa strada neregulamentar. Tragedia a avut loc în raionul Ungheni, iar la  volanul automobilului, se afla un băiat în vârstă de 19 ani, care nu deținea permis de conducere. 

CITEŞTE ŞI: O femeie însărcinată în luna a opta a decedat la spital, după ce a fost lovită de o maşină

loading...

Lasă un comentariu