DETALII în cazul tânărului care s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc de locuit de la Buiucani

Embed:

Un tânăr de 29 de ani s-a aruncat aseară de la etajul zece al unui bloc de locuințe din sectorul Buiucani al Capitalei. La fața locului a ajuns, în scurt timp, o ambulanţă, însă medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Tragedia s-a produs aseară, în jurul orei 22:00. Victima era în vizită la un prieten. Cei doi au ieșit să fumeze la balconul din holul etajului, iar peste câteva momente, pe neașteptate, tânărul s-a aruncat în gol.

"S-a aruncat în gol de la etajul zece căzând peste un automobil. În urma căzăturii automobilul a fost deteriorat", a declarat Mihai Iermicioi, ofițer de urmărire penală.

Proprietarul mașinii avariate se plânge că asigurarea nu-i va acoperi cheltuielile pentru reparația automobilului.

"Asigurarea a spus că în așa cazuri nu repară mașina, se primește că eu trebuie să scot din buzunarul meu. Geamul din față și acoperișul, oglinda din partea de la șofer sunt deteriorate, sparte, trebuie schimbate", a spus proprietarul automobilului.

Prietenul victimei a refuzat să ofere mai multe detalii despre tragedie.

Deocamdată nu se cunoaște cauza care l-a determinat pe tânăr să recurgă la un asemenea gest. Cazul este cercetat de Inspectoratul de Poliție Buiucani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu