DETALII în cazul tânărului bătut cu cruzime şi înjunghiat. Ce spun rudele, vecinii şi poliţia. FILMUL TRAGEDIEI

Embed:
Un tânăr de 18 ani, din satul Oxentea, raionul Dubăsari, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu cruzime şi înjunghiat. Principalii suspecţi sunt fostul prieten al iubitei sale, precum şi tatăl agresorului. Potrivit anchetatorilor, incidentul sângeros s-a produs duminică seara, după o ceartă între victimă şi suspecţi.

Rudele tânărului înjunghiat spun că acesta şi prietena lui erau acasă, iar la un moment dat, fostul prieten al tinerei, tatăl său şi concubina lui au dat buzna în curte.

"- A început să-i batjocorească şi fata spune că l-au tăiat în casă pe Dima, un băiat, un prieten de-al ei. Eu mă închipui că ei au venit să se răzbune pentru că ea era cu altul. Nu ştiu.
- Din gelozie?
- Eu zic că da", a spus mătuşa victimei.

Vecinii au venit să vadă ce s-a întâmplat: "- Erau strigăte. N-am văzut când au înjunghiat. Am văzut când l-a luat salvarea. Băiatul era fără cunoştinţă".

O ambulanţă l-a transportat pe rănit la Spitalul Raional Criuleni, unde a fost internat în Secţia reanimare.

"Starea rămâne gravă, dar stabilă. La moment, pericol de viaţă nu este", a precizat Eduard Cernov.

La locul tragediei au intervenit şi angajaţii Inspectoratului de Poliţie Dubăsari.

"S-a iscat un conflict, în urma căruia, tânărul de 18 ani a fost lovit cu cuţitul în regiunea spatelui. La faţa locului în grădină a fost depistat şi ridicat cuţitul", a declarat Irina Burdujan,  ofiţer de presă al IP Dubăsari.

Atât tânărul de 19 ani, care este principalul suspect, cât şi tatăl acestuia au fost reţinuţi pentru 72 de ore. Cei doi nu-şi recunosc fapta.

"Ei unul pe altul îşi dau vina", a explicat ofiţer de presă al IP Dubăsari.

Ei s-au ales cu dosar penal pentru huliganism, infracţiune care se pedepseşte cu până la şapte ani de închisoare.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu