DETALII în cazul polițistului lovit cu mașina în mod INTENŢIONAT de un şofer

Embed:

Urmărire ca în Vestul Sălbatic în Capitală. Un şofer băut a fost oprit şi reţinut de poliţiştii, după ce forţele de ordine au tras 20 de focuri de armă în urma lui. Totul s-a întâmplat azi-dimineaţă, după ce bărbatul cherchelit a refuzat să tragă pe dreapta şi a lovit intenţionat cu maşina un poliţist.

Totul a început în această dimineață, în jurul orei patru, după ce inspectorii de patrulare au observat că șoferul conducea haotic pe șoseaua Hâncești din Capitală. Imediat, poliţiştii l-au somat să tragă pe dreapta.

Omul a refuzat să oprească şi a accelerat. Acesta a frânat abia în apropiere de Autogara de Sud, iar când unul dintre polițiști s-a apropiat de mașină pentru a-l legitima acesta a accelerat din nou, lovindu-l pe poliţist la picioare.

"Oprindu-se, un coleg s-a apropiat de automobil. Șoferul a accelerat și l-a călcat pe picior. Apoi a accidentat o mașină a echipajului de poliție", a declarat inspectorul de patrulare, Igor Rusu. 

După încă o urmărire de o jumătate de oră, șoferul vitezoman a fost reținut în apropiere de orașul Ialoveni, însă numai după ce polițiștii au tras 20 de focuri de armă.

"Văzând cazul dat a fost aplicată arma din dotare, trei focuri în aer, de avertizare. Șoferul însă a continuat deplasarea. Apoi, asupra roții din spate au fost aplicate mai multe focuri pentru a se opri automobilul dat", a mai spus inspectorul de patrulare. 

Bărbatul a fost supus testului de alcoolemie, care a arătat că a depăşit limita admisibilă de 5 ori.

Pentru că a condus în stare de ebrietate, șoferul vitezoman riscă o amendă de 10.000 de lei, cu privarea dreptului de a conduce de la trei la cinci ani.

De asemenea, acesta va fi atras la răspundere pentru accidentarea poliţistului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu