DETALII în cazul omorului din gelozie a femeii din Străşeni. Ce spune mama victimei

Embed:

Și-a ucis soția din gelozie. Crima odioasă s-a produs în satul Recea din raionul Străşeni. Potrivit poliției, în urma unui conflict izbucnit într-o familie de tineri, bărbatul gelos a pus mâna pe cuțitul de bucătărie și și-a înjunghiat soția, apoi a încercat să-și ia zilele. Agresorul a fost reţinut şi și-a recunoscut vina.

”Eu m-am dus la dânsa și ea era deja moartă. Am sunat la ambulanţă şi la poliție, dar până au venit medicii, ea deja nu mai sufla. Eu am întrebat "Pavlușa ce ai făcut, da el zice e moartă, omorîți-mă și pe mine"", a declarat mama victimei.

Tinerii locuiau într-o casă la marginea satului. Aceștia s-au certat, iar conflictul a generat în acţiuni violente.

"Făptuitorul un bărbat de 25 de ani din motive de gelozie i-a aplicat victimei o lovitură penetrantă în regiunea gîtului cu un cuțit de bucătărie. Totodată a avut și el o tentativă de suicid", a precizat ofiţerul de presă al IP Străşeni, Victor Braghiş. 

Rudele tânărului nu-și pot explica ce l-a împins să recurgă la acest gest:

"În școlă o învățat bine. A fost un băiat tare bun."

"Niciodată nu i-am auzit să se certe sau să o fi bătut. Erau ca doi puișori."

De altă parte, apropiații victimei spun că certurile erau destul de frecvente în familia celor doi soți:

"Spunea, mamică mă bate. Eu am să-l lepăd, eu am să au divorț cu un copil nu am să mă pierd. Da eu zic rabdă puiule, știți cum mă rog, la fiecare familie e."

În permanent conflict sunt și rudele celor doi tineri.

Suspectul nu este pentru prima dată certat cu legea. Anterior acesta a mai fost condamnat pentru furt.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 20 de ani de închisoare. Cuplul are şi un copil de un an, care a rămas în grija bunicii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu