DETALII în cazul minorului căzut de la 13 metri înălţime. Care este starea acestuia

Embed:

Clipe de groază pentru un băiat de 12 ani din Capitală. Minorul a căzut în gol de pe acoperișul unei clădiri de la înălțimea de 13 metri. Incidentul a avut loc aseară, în sectorul Botanica din Capitală. Băiatul s-a ales cu răni la picioare şi mâini şi acum se află în stare gravă la spital.

Incidentul a avut loc pe un şantier de pe strada Trandafirilor, acolo unde încă în 2013 urma să fie ridicat un edificiu de cultură.

Potrivit părinţilor, copilul a mers la joacă împreună cu mai mulţi prieteni. În momentul căzăturii, în preajmă se afla un trecător, care imediat a sunat la 112.

Băiatul a fost transportat la Spitalul Valentin Ignatenco, iar acum se află în secţia de reanimare.

"Starea fiind extrem de gravă, cu multiple traumatisme atât a gambelor cât şi a antebrațelui cu multiple plăgi a fost necesară intervenţia imediată a medicilor traumatolog", a spus Lilia Chiosea, medic la Spitalul Valentin Ignatenco.

Cazul este investigat deja de Poliţie.

"La moment, poliţia examinează cazul privind stabilirea dacă în acţiunile proprietarului sunt admise careva ilegalităţi privind accesul la construcţie. Este deschis un material pe acest caz, la moment se înfăptuiesc cumulul de acţiuni", a spus Marin Maxian, şeful Direcției Securitate Publică a IGP.

Şi părinţii copilului riscă să fie traşi la răspundere pentru neglijenţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu