DETALII în cazul minorei din Bălţi care A PUS PE JAR poliţiştii. MOTIVUL pentru care şi-a speriat mama

Embed:

Polițiștii din Bălți au fost puşi pe jar de o adolescentă de 15 ani care a decis să le facă părinţilor o farsă. Aceasta și-a anunțat mama că a fost răpită. La câteva ore, însă, minora a fost găsită într-un alt cartier al orașului, în compania unor prieteni. Angajații inspectoratului au inițiat o anchetă, pentru a stabili toate circumstanțele.

Fata a scris într-un mesaj adresat mamei că a fost urcată într-o mașină de culoare roșie de persoane necunoscute. Peste câteva ore, însă, polițiștii au găsit-o la o rudă acasă. Ea ar fi recunoscut că a vrut să le facă părinților o farsă.

"A fost găsită, fetița e vie, totul e bine. De ce a scris mesajul acesta?-Nu știu. O să-mi spună și voi ști și eu informaţia pentru mine. -A fost o glumă? -Cred că da, ea a ieșit în oraș cu fetele. Voi vorbi cu ea, și voi afla toată informația", a spus o rudă de a fetei.

Preț de câteva ore, agenții de patrulare au verificat toate autoturismele la intrările în oraș, după ce părinții minorei au depus o plângere la poliție.

Deocamdată, nu se știe ce a determinat-o pe tânără să recurgă la acest gest. Acum părinţii adolescentei riscă o amendă de până la zece mii de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu