DETALII în cazul microbuzului ajuns pe scările unui local. Doi pasageri, transportaţi la spital

Un microbuz de pe linia 192 din Capitală a ajuns pe scările unui restaurant, după ce s-a ciocnit cu un automobil. Accidentul s-a produs în această dimineață la intersecţia bulevardului Grigore Vieru cu strada Ierusalim.

În urma impactului doi pasageri din microbuz s-au ales cu răni ușoare și au fost transportați la Spitalul de Urgență pentru îngrijiri medicale. 

CITEŞTE ŞI: ACCIDENT VIOLENT în Capitală! Un microbuz s-a ciocnit cu un automobil (FOTO/VIDEO)

Accidentul s-a produs în jurul orei 9:00, când unul dintre şoferi nu ar fi cedat trecerea.

Persoanele care au avut nevoie de îngrijiri medicale sunt două femei cu vârsta de 30 şi 51 ani, care se aflau în microbuz.

"Au fost investigate în condiţii de medicină de urgenţă. Indicaţii pentru spitalizare nu au fost găsite, au primit îngrijiri medicale necesare şi au fost plecate la tratament ambulator sub supravegherea medicului de familie. O contuzie a ţesuturilor moi, nimic deosebit, nimic grav", a spus şeful de departament de la Spitalul de Urgenţă, Igor Curov. 

Potrivit poliţiei la volanul microbuzului se afla un şofer în vârstă de 54 de ani, iar cealaltă maşină era condusă de un bărbat în vârstă de 44 de ani.

Poliția investighează toate circumstanțele pentru a stabili care șofer se face vinovat de accident.

"Va fi examinată schema de la faţa locului producerii accidentului pentru a stabili care dintre şoferi se face vinovat de comiterea accidentului şi totodată aşteptăm şi expertiza medico-legală de la medici pentru a stabili cu ce grad de leziuni s-au ales victimele care au pătimit în urma accidentului", a spus ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati. 

CITEŞTE ŞI: Nu au putut împărţi drumul. Încă un microbuz de rută, implicat în accident (VIDEO)

Un alt microbuz de pe linia 120 s-a tamponat cu un automobil pe strada Muncești din Capitală. În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit.

În ambele cazuri, șoferii care vor fi găsiți vinovați, riscă șase puncte de penalizare și o mie de lei amendă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu