DETALII în cazul JAFULUI ARMAT de la o bancă din Străşeni. Oamenii SUNT ŞOCAŢI

Embed:

Un jaf armat a avut loc, aseară, la o bancă din orașul Strășeni. Un individ neidentificat deocamdată a dat buzna în interior, l-a bătut după care l-a împușcat pe paznic, a luat banii și s-a făcut nevăzut. Potrivit poliției, bărbatul rănit se află în stare gravă la spital. Incidentul a fost filmat integral de camerele de supraveghere.

Atacul a fost comis în jurul orei 18:30, cu jumătate de oră înainte ca banca să se închidă. În acel moment, în interior se aflau doar casiera și paznicul. Atacatorul avea fața acoperită cu o mască medicinală, iar în mână ținea un obiect asemănător unei răngi metalice. El i-a aplicat paznicului mai multe lovituri, după care l-a deposedat de pistol și l-a împușcat. Potrivit polițiștilor, bărbatul a sustras din bancă trei mii de lei.

''Persoana care a săvârșit crima dată încă nu este identificată. Se petrec măsuri. Credeți-mă că o să fie descoperită", a spus șeful Direcției Combaterea Crimelor Grave al INI, Igor Galavuţă.

''Poliția speră să identifice hoțul datorită imaginilor de pe camerele de luat vederi, care au înregistrat totul. Dar și în baza mărturiilor făcute de casieriță, care, deși era în stare de șoc, își amintește totul.''

Oamenii din localitate sunt îngroziți de cele întâmplate: "Sunt șocată. Prima oară la noi se întâmplă așa ceva. Nu m-am așteptat".

Polițiștii au organizat mai multe filtre în Strășeni și au oprit toate mașinile. Oamenii legii caută hoțul peste tot.

Un alt atac tâlhăresc a avut loc vara trecută, la filiala unei bănci din oraşul Durleşti. Atunci, două persoane cu cagule pe cap au ameninţat casiera cu un obiect asemănător unui pistol și au sustras banii din aparatul de casă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu