DETALII în cazul incendiilor devastatoare ce au alarmat pompierii din Capitală aseara (VIDEO)

Embed:

Un incendiu devastator s-a produs aseară pe teritoriul Parcului Industrial "Tracom" din Chişinău. Flăcările au cuprins o suprafață de aproape 200 de metri pătrați din acoperișul unui depozit, în care se afla rumeguș.

Incendiul a fost localizat în 30 de minute, iar pentru lichidarea acestuia a fost nevoie de cinci autospeciale.

INCENDIU DE PROPORŢII în Chişinău. Cinci autospeciale au intervenit pe teritoriul uzinei de tractoare (FOTO/VIDEO)

"Apelul la 901 a parvenit la ora 21:08. Pompierii au reuşit localizarea incendiului către ora 21:38. Nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanţele şi cauzele urmează să fie stabilite ulterior", a declarat ofițerul de presă al Serviciului Situaţiilor Excepţionale, Liliana Puşcaşu.

Un alt incendiu s-a produs aseară într-un bloc de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei. Aproape o sută de locatari au fost evacuaţi imediat.

Incendiu la Ciocana. Locatarii unui bloc au fost evacuaţi

Potrivit oamenilor, flăcările ar fi izbucnit în panourile de electrictate:

"- Am ieșit în coridor și acolo ieșeau niște flăcări din panourile electrice, firele electrice ardeau. Era gălăgie comparativ cu niște focuri de artificii. - Ați ieșit așa cum erați?.. - Da, cum eram. Iată desculț după de am făcut un duș am ieșit afară".

"- A ieșit cineva din scară și a început să strige că s-a aprins de la un scurtcircuit. La care etaj noi nu am știut. Am sunat pompierii, poliția, salvarea. - S-a aprins de la cineva din apartament? - Nu, după cum am aflat este din coridor, de la contoarele de lumină".

"A fost un scurtcircuit probabil, căci s-a aprins de la etajul nouă și a ars până la etajul șase în totalmente. De la etajul cinci în jos sunt mai puțin afectate. Cel mai afectat a fost etajul nouă, acolo se vede că și flacăra e mare, e afumat totul absolut".

Din fericire, în urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu