Detalii în cazul fostului consilier local împușcat la Comrat. Ce spune soția victimei

Embed:

Focuri de armă au fost trase în centrul oraşului Comrat. Un fost consilier local a fost rănit grav în plină stradă, după ce un cunoscut de-al său a deschis focul. Totul s-a întâmplat după o ceartă iscată între cei doi.

Suspectul, care a fugit de la faţa locului, este căutat acum de poliţişti.

Incidentul a avut loc în plină zi. Soţia fostului consilier municipal Vasilii Vasiloglo se afla prin preajmă. Femeia spune că a auzit împuşcăturile, fără a bănui însă că focurile de arme sunt îndreptate spre soțul său.

"Am auzit două împuşcături, dar nici nu am bănuit ce s-a întâmplat. Mă gândeam că a fost o explozie sau altceva".

Bărbatul a fost împuşcat în cap şi în abdomen dintr-o armă de vânătoare. El a fost transportat la Spitalul Raional din Comrat, unde a fost operat de urgență. Potrivit medicilor, pacientul este în stare extrem de gravă.  

Imediat după ce a tras focurile de armă făptașul a fugit de la faţa locului.

"Infracţiunea a fost comisă de un bărbat cu antecedente penale, locuitor al oraşului Comrat, născut în anul 1987. Acesta era în relaţii ostile cu victima. În prezent, poliţiştii desfăşoară acţiuni pentru a-l găsi și reține pe suspect", a declarat ofiţerul de presă IP Comrat, Snejana Tucan.

Bărbatul rănit și atacatorul erau de mai mult timp în relaţii ostile, susține soția victimei.

"Acest conflict era de mult timp. El îl ameninţa întruna. Soţul meu i-a împrumutat bani, iar el se eschiva să-i întoarcă", a precizat soția fostului consilier.

În urma acestui caz, Inspectoratul de Poliţie Comrat a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu