DETALII în cazul femeii BĂTUTE CU BESTIALITATE de un bărbat. Cine este victima

Embed:

Poliţia s-a autosesizat în legătură cu imaginile video cu impact emoțional apărute pe rețelele de socializare, în care o femeie este victimă a violenței fizice.

Potrivit informațiilor preliminare, s-a stabilit că totul ar fi avut loc într-o localitate din raionul Călărași, iar cazul este înregistrat. Victima ar fi o minoră, iar agresorul este un tânăr cu vârsta aproximativă de 20 de ani.

Actualmente, oamenii legii înterprind măsurile de rigoare pentru a stabili locul aflării acestora. Astfel, minora va primi în cel mai apropiat timp consiliere psihologică. Totodată aceasta urmează să fie supusă examinării medico-legale în vederea stabilirii gravității leziunilor corporale, iar presupusul agresor va fi tras la răspundere în conformitate cu legislația în vigoare.

Amintim că un bărbat a bătut cu bestialitate o persoană pentru că ar fi furat o pereche de ghete. Mai mult, un apropiat al individului a filmat totul și a postat imaginile pe o rețea de socializare. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu