DETALII în cazul exploziei UNEI GRENADE într-o stație de autobuz de la Botanica. Cum s-a întâmplat totul (VIDEO)

Mobilizare maximă a forţelor de ordine pe o stradă din Chişinău. Patru echipaje din cadrul Batalionului de reacţionare operativă, două de la Inspectoratul Naţional de Patrulare şi altele câteva aparţinând unei firme de pază privată au intervenit de urgență după ce un individ ar fi aruncat o grenadă şi a rănit doi tineri.

S-a întâmplat într-o stație de transport public din Sectorul Botanica. Victimele au ajuns la spital în stare gravă, dar sunt în afara oricărui pericol.

Imaginile, rupte parcă dintr-un film de groază, au pus pe jar tot efectivul de poliţişti. Prima informaţie  focuri de armă într-o staţie de transport public. Sunt răniţi. Jumătate dintre oamenii legii, aflaţi la datorie în Capitală, au venit de urgenţă la faţa locului.

În primele minute de intervenţie a domnit haosul. Două persoane erau la pământ, pline de sânge, cu răni pe corp. Pentru îngrijiri au fost solicitaţi medicii. Au venit de urgenţă trei ambulanţe. La scurt timp a apărut şi mama uneia dintre victime.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că informaţia despre focurile de arma a fost greşită. Mai mulţi martori au povestit ceea ce au văzut.

Mai multe detalii în cadrul emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu