DETALII în cazul doctoriţei de la Spitalul nr. 1 din Chişinău care a fost bătută de soţul unei paciente. AGRESORUL NEAGĂ ACUZAŢIILE

Embed:

Bărbatul care ar fi agresat doctoriţa de la Spitalul municipal nr.1 răspunde acuzaţiilor aduse. Gheorghe Coptu, în vârstă de 80 de ani, susţine că nu a bătut şi nici nu a ameninţat pe nimeni. Potrivit lui, conflictul ar fi apărut după ce a aflat întâmplător că soţia a murit pe patul de spital, iar medicii nu l-au anunţat despre deces.

"Eu întreb: unde e soţia mea? Una îmi spune: soţia mătale a decedat. - Eu întreb: cum aşa, a venit aici sănătoasă, adică nu sănătoasă, dar ca să lecuiască, dar nu să moară", a spus Gheorghe Coptu, soţul pacientei decedate.

Bărbatul susţine că medicii nu i-au putut spune din ce cauză a murit soţia lui, aşa că, find în stare de şoc, a cerut explicaţii de la şefa secţiei, Ala Valenga.

"Eu am apucat-o din fuior şi când am tras-o, ea a chicat cu scaun pe piciorul meu, s-a găsit una care a spus că am bătut-o cu picioare. Cum pot s-o bat cu picioare, dacă nu pot păşi cumsecade", a declarat Gheorghe Coptu, soţul pacientei decedate.

La această scenă a luat parte şi fiul pacientei decedate. Bărbatul admite că i-a vorbit doctoriţei pe un ton ridicat, dar neagă faptul că ar fi ameninţat-o cu moartea.

"Nu e deajuns să vopseşti pereţii şi de făcut gresie în spital, noi toţi avem părinţi, mame, trebuie de schimbat mentalitatea. Nu vreau de la dânsa nimic, nu vreau s-o văd în ochi, să mă întâlnesc, eu vreau ca toată lume să audă despre dânşii", a zis Iurie Coptu, fiul pacientei decedate.

În data de 10 martie, şefa secţiei Terapie a Spitalului municipal nr. 1, Ala Valenga, a fost bătută şi agresată de rudele unei paciente decedate. Ea a fost internată cu o comoţie cerebrală şi mai multe fracturi. Poliţia aşteaptă rezultatele expertizei medico-legale pentru a elucida toate circumstanţele acestui caz.

CITEȘTE ȘI: DETALII în cazul doctoriţei de la Spitalul nr. 1 din Chişinău care a fost bătută de soţul unei paciente. Asistentele, speriate de moarte

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu