Detalii în cazul de la Criuleni. Mai multe muniţii, ridicate de poliţişti din gospodăria bărbatului care a împuşcat trei persoane

Bărbatul care a tras cu arma în trei persoane din satul Mălăieşti, raionul Criuleni, avea acasă un adevărat arsenal de muniţii. În urma unor percheziţii în gospodăria suspectului, oamenii legii au ridicat 2 pistoale, unul dintre care a fost confecţionat artizanal, cartuşe, şi tuburi de cartuşe din care s-a împuşcat.

Potrivit ofiţerului de presă Mariana Beţivu, mâine va fi înaintat un demers de plasare în arest a bărbatului care ar fi tras cu arma în cele trei persoane. 

Potrivit poliţiei, individul nu este la prima abatere. Anterior, acesta a fost prins beat la volan.

PUBLIKA.MD precizează că trei oameni au fost transportaţi sâmbătă noaptea la spital în stare gravă, după ce au fost împuşcaţi de amicul de pahar. Unul dintre ei a fost luat ostatic, iar pentru eliberarea acestuia şi reţinerea pistolarului a fost nevoie de intervenţia a 20 de poliţişti. Totul s-a întâmplat în noaptea de 11 spre 12 ianuarie, în satul Mălăieştii Vechi din raionul Criuleni. 

CITEŞTE ŞI: NOAPTE DE GROAZĂ la Criuleni. Cine este bărbatul care a împuşcat trei persoane

CITEŞTE ŞI: Cazul de groază de la Criuleni, unde trei persoane au fost împuşcate. Medicii au povestit despre starea pacienţilor (VIDEO)

 

loading...

Lasă un comentariu