DETALII în cazul copiilor peste care a căzut tavanul. Cum s-a întâmplat incidentul

Embed:

Şase copii au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce tavanul încăperii în care se aflau a căzut peste ei. Incidentul a avut loc duminică, la un centru de reabilitare pentru minori din orașul Ceadîr-Lunga.

Din fericire, victimele nu au suferit traumatisme grave, iar viața nu le este amenințată.

CITEŞTE ŞI: Clipe de GROAZĂ într-un sanatoriu din Ceadâr-Lunga: Tavanul unei camere s-a prăbuşit peste un grup de copii

Igor are nouă ani şi este unul dintre cei zece copii peste care au căzut bucățile din tavan. Băiatul suferă de astm şi a mers la sanatoriu să urmeze un tratament.

"Stăteam pe canapea, alături de încă două fete. A cazut tavanul jos, o fetiţă era jos şi a început să plângă, o durea capul şi spatele. - Pe tine ce te doare? - Capul", a spus una dintre victime, Igor Chiriac. 

Băiatul s-a ales cu o lovitură la cap. Bunica sa a fost şocată de cele întâmplate.

"Pe la ora 12 am sunat la sanatoriu, dar nu mi-a răspuns nimeni, de trei ori am sunat. Bunelul a luat un număr de telefon de la un bărbat care era cu ei în salon. Am sunat şi mi-a spus că a căzut podul, e lovit băiatul în cap. Eu atunci am avut şoc, mi-am pierdut cunoştinţa şi am început a răcni că mă duc la Ceadâr-Lunga", a spus bunica băiatului, Silvia Chiriac. 

Potrivit primarului localității, trei victime au fost internate la spital. Minorii au suferit leziuni ușoare, iar viața lor este în afara oricărui pericol.

Răniții au între 10 și 14 ani. O

comisie specială va investiga circumstanțele și în care s-a produs incidentul. Cazul a intrat și în vizorul poliției.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu