DETALII în cazul celor trei tineri găsiți înecați într-un lac din sectorul Ciocana

Embed:

Procurorii examinează mai multe versiuni, inclusiv cea a unui omor, în cazul celor trei tineri din capitală, dispăruţi anul trecut şi găsiţi inecaţi, ieri, într-un lac din sectorul Ciocana.

Procurorii susţin că pe corpul tinerilor nu au fost depistate semne de moarte violentă. Totuşi, aceştia iau în calcul şi ipoteza unui omor. Astăzi, a fost efectuată expertiza medico-legală, iar rezultatele acesteia vor fi făcute publice în două luni.  

Anchetatorii fac trimitere la medici şi mai spun că băieţii ar fi ajuns în lac în seara în care au dispărut. Procurorii au mai dezvăluit faptul că de la corpurile neînsufleţite mirosea a alcool, semn că tinerii ar fi fost în stare avansată de ebrietate. Cei doi fraţi, care aveau 23 şi, respectiv, 26 de ani, erau angajații a două firme din Chişinău, iar prietenul lor era student la Universitatea Tehnică.

Părinţii celor trei tineri dispăruţi în decembrie sunt răvăşiţi de durere. Ei susţin cu tărie că fiii lor au fost omorâţi, după care aruncaţi în lac pentru a ascunde urmele crimei. 

Larisa Andronic şi-a pierdut ambii copii. Femeia nu mai are somn din ziua în care cei doi feciori ai săi au plecat de acasă.

"Cu siguranţă, ei nu s-au pornit spre lac din proprie iniţiativă. Ce să faci iarna la iaz, cum să te scalzi? Este o zonă închisă şi paznic trebuie să fie. Nu înţeleg, unde era el? Versiunea mea este că au fost aduşi şi aruncaţi în apă", spune mama celor doi frați. 

Tinerii aveau planuri mari de viitor, spune tatăl vitreg al celor doi fraţi:

"Doreau să plece din Moldova deoarece mama lor e din Rusia. Ei doreau să plece în Rusia, unde să se stabilească cu traiul, să muncească acolo."

Cei trei tineri locuiau în acelaşi bloc şi erau prieteni din copilărie. Vecinii au doar cuvinte de laudă despre ei, iar vestea că nu mai sunt în viaţă i-a şocat:

"Erau buni. Nu i-am văzut niciodată într-o situaţie urâtă. "

"Foarte buni băieţi erau, dar şi cuminţi. Nu făceau probleme. Foarte mare tragedie pentru părinţi."

Medicii legişti vor prezenta peste două luni rezultatele expertizei.

"La etapă actuală nu se exclude nicio versiune, inclusiv şi omorul celor trei persoane", a declarat procurorul Renata Anici.

Corpurile neînsufleţite ale tinerilor au fost găsite, vineri, de către scafandri într-un lac din sectorul Ciocana al capitalei. Oamenii legii au fost alertaţi de către paznicul unei întreprinderi din preajmă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu