DETALII în cazul băiatului de 4 ani din Bălţi, care a căzut de la etaj. Cum s-a întâmplat tragedia

Embed:

Tragedie într-o familie din Bălți. Un băiat de patru ani a murit după ce a căzut aseară de la etajul șase al blocului în care locuia. Potrivit poliţiei, copilul se afla în dormitor, iar geamul era deschis.

Micuțul se juca cu fratele său geamăn, a urcat pe pervaz, s-a rezemat de plasa de țânțari și a căzut în gol. 

Mama copiilor era în bucătărie şi a fost anunţată despre tragedie de celălalt micuţ. Femeia a alergat jos să vadă în ce stare este baieţelul, dar l-a găsit fără suflare într-o baltă de sânge.

La fața locului au venit medicii, care nu au mai putut face nimic.

"Eu taman mă uitam peste fereastră în momentul când mama alerga şi strigă, şi când l-a ridicat din iarbă era plin de sânge", a spus un vecin. 

Bunicul copiilor nu poate să creadă că şi-a pierdut nepoţelul. Bărbatul a mers la locul tragediei şi l-a stropit cu agheasmă.

"Mi-au dat un telefon şi eu repede am venit. Am sunat soţiei să vină, ea când a venit copilul era aici. Era jos, aici, stătea pe spate cu o mână aşa deasupra. Eu când am venit salvarea l-a luat pe dânsul de aici. E greu, ce să-i fac, este o tragedie mare", a povestit bunicul băiatului, Anatol Marusic. 

Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate:

"Am văzut cadavrul jos, mama stătea deasupra lui plângea, striga, aştepta un ajutor. Asta-i o lecţie pentru toată lumea, cred că, să aibă grijă de copii."

"Tragic pentru părinţi, pentru bunei. Este o tragedie tare mare. Eu am rămas frapat."

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţii Excepţionale atenţionează părinţii să nu lase copiii fără supraveghere.

"Dacă copilul se află singur în odaie şi fereastra este deschisă, să închidă geamul înainte de a părăsi odaia. Dacă copii sunt mai mari cumva să le blocheze ca copii să nu aibă acces la ele şi să nu se întâmple aşa cazuri. Totodată să nu pe permită să se urce pe pervaz şi să se joace pe el", a spus salvator, Andrei Adam. 

Tatăl copiilor se afla într-o deplasare de serviciu şi a fost anunţat de bunel despre tragedie.

Poliţia urmează să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu