Detalii groaznice despre omorul de la Botanica. Motivul halucinant pentru care a fost ucisă femeia

Embed:

Dorinţa de răzbunare. Acesta ar putea fi motivul pentru care a fost ucisă femeia de 32 de ani din Capitală, cadavrul căreia a fost găsit ieri, într-un microbuz. Ipoteza a fost exprimată de criminalista Olga Cataranga, în cadrul emisiunii "Tema Zilei", de la Canal 2.

''Totuşi, mai mult seamănă a răzbunare, căci asasinul era cunoscut cu victima. Dacă ne uitam, trebuie să fie o persoana mai puternică decât victima. Toate leziunile corporale care s-au aratat de pe trupul persoanei ne duce cu gândul că ea s-a luptat, altfel cum puteau să apară'', a spus Olga Cataraga, criminalist.

Iar juristul Alexandru Cuzneţov, invitat şi el la amisiunea Tema Zilei, crede că în spatele crimei terifiante ar sta mai multe persoane.

''Poate fi un singur asasin, sau pot fi două sau mai multe persoane. A strangula o persoană, care este într-o perioada de viată tânăra, puternică, este foarte complicat'', a zis Alexandru Cuzneţov, jurist.

Alături de criminalişti, la locul crimei au reuşit să ajungă şi jurnaliştii de la "Unitatea de Gardă" de la Canal 3. Producătoarea emisiunii a povestit detalii şocante surprinse de reporter, pe care oamenii legii au refuzat să le comenteze.

''Pe ambele mâini ale victimei erau îmbrăcate pungi, pungi legate cu banda adezivă. Ca victima să nu încerce să-l zgârâie pe faţă, să-i rămână urme pe unghii, bănuiesc că a fost un omor premeditat. Cu foarte mare greu s-a obținut informația despre acest caz. De ce se întâmplă asta şi de ce organele de poliţie încearcă să ascundă astfel de cazuri este straniu'', a zis Crina Balea, jurnalist ''Unitatea de Gardă'' Canal 3

Juristul Alexandru Cuzneţov a criticat faptul că, în cazul acestei crime terifiante, ministrul de interne, Andrei Năstase, nu a reacţionat prompt.

''În situația dată, ministrul de interne, la o infracţiune atât de zguduitoare, trebuie să ia atitudine respectivă. Trebuia, în primul rând, să vină în ţară şi să încerce, el singur, să se implice. El este ministru şi fiind la faţa locului, linişteşte spiritele, societatea. Să spună ,,eu sunt pe loc, eu voi antrena toate forţele posibile de la minister şi eu vă voi apăra'', a menționat Alexandru Cuzneţov, jurist.

Întrebat astăzi la ce etapă este investigaţia în acest caz, ministrul de Interne Andrei Năstase s-a eschivat de la răspuns.

"Trebuie să ştiţi că în RM se întâmplă mult mai multe crime, decât cea pe care o spuneţi Dvs, dacă e aceeaşi crimă despre care vorbesc şi eu. Nu aş vrea să vorbesc despre un caz aparte pentru că nu ar fi drept în momentul de faţă", a declarat Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Interne.

Corpul neînsufleţit al femeii a fost găsit de poliţişti în seara zilei de miercuri, pe bancheta din spate a microbuzului care îi aparţinea. Vehiculul era parcat pe strada Titulescu din sectorul Botanica, nu departe de locuinţa victimei.

Lasă un comentariu