DETALII despre membrii echipajului care au murit în urma prăbuşirii elicopterului SMURD

Presa din România scrie că medicul Dumea Mihaela, de 39 de ani, avea un copil de 4 ani.

Colegul ei, asistentul Gabriel Sandu, în vârstă de 40 de ani, a mai lucrat în cadrul SMURD ca pilot. Soția sa lucrează și ea ca asistent medical, la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. Cei doi aveau împreună o fetiță în clasa a doua.

"Pilotul avea o experiență vastă de zbor de 2181 de ore. Copilotul avea 1480 de ore de zbor. Medicul avea o experiență de cinci ani pe elicopterul SMURD, iar asistentul medical de 11 ani", a declarat purtătorul de cuvânt al MAI România, Monica Dajbog.

Vestea morții lor fulgerătoare a fost un șoc pentru colegii victimelor, care spun că oricare dintre ei se putea afla în acel elicopter.

PUBLIKA.MD aminteşte că elicopterul SMURD prăbuşit în satul Haragîș, din raionul Cantemir, a fost solicitat în această dimineaţă de medicii din Vulcănești, pentru a transporta o vârstnică de 85 de ani.

Femeia suferea de bronhopneumonie, insuficiență respiratorie și renală acută. La ora 12 și 10 minute, elicopterul a aterizat pentru ultima dată pe stadionul Dinamo din Chişinău. Femeia a fost preluată de la Spitalul de Urgență, după care elicopterul s-a îndreptat spre orașul Galaţi, din România.

Aceasta a fost a 19-a operațiune aeriană SMURD pe teritoriul Moldovei. Ultimele imagini cu elicopterul şi membrii echipajului au fost publicate cu puţin timp înainte de catastrofă de salvatorii moldoveni. 

EXCLUSIV! PRIMELE IMAGINI de la locul în care s-a prăbușit elicopterul SMURD

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu