Detalii despre fetița moartă din România. Olandezul suspectat de crimă, surprins într-un aeroport

Olandezul suspectat că a ucis o fetiţă din judeţul Dâmboviţa a fost surprins în momentul în care părăsea România. Din imaginile înregistrate de camerele de supraveghere de pe aeroportul Otopeni se vede cum Johannes Visscher se deplasează pe un coridor. 

Individul purta un tricou negru cu dungi galbene şi o pereche de pantaloni închişi la culoare.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, avea un rucsac şi o valiză. Imaginile au fost înregistrate în data de 21 septembrie, cu doar o zi înainte ca trupul Mihaelei Adriana Fieraru, în vârstă de 11 ani, să fie găsit la marginea unui câmp.

În prezent, în apartamentul din Bucureşti în care a fost cazat individul sunt efectuate percheziţii. Pentru elucidarea tuturor circumstanţelor comiterii crimei, între autorităţile române şi cele olandeze va urma o colaborare strânsă.

Între timp, fosta logodnică a lui Johannes a dat un interviu pentru presa din Olanda în care a spus că nu este surprinsă de acuzaţiile care îi sunt aduse. Asta deoarece, în trecut, acesta a fost condamnat la închisoare pentru infracţiuni de natură sexuală. Ea îl caracterizează pe bărbat drept un om extrem de violent.

Anchetatorii au reuşit să afle şi că, din 2016 şi până în prezent, olandezul a efectuat cel puţin patru vizite în România. Aceste informaţii au pus în gardă poliţiştii întrucât cred că Mihaela ar putea să nu fie singura victimă pe care Johannes a făcut-o peste Prut. Individul a aterizat pe aeroportul Otopeni din Bucureşti miercurea trecută. El a închiriat o maşină şi a plecat în judeţul Dâmboviţa, acolo unde locuia Mihaela.

Presa de peste Prut scrie că fetiţa a dispărut vinerea trecută, la scurt timp după ce a ieşit de la şcoală. Corpul neînsufleţit al copilei a fost descoperit două zile mai târziu, cu semne evidente de moarte violentă. 

A doua zi, presupusul asasin s-a sinucis pe o stradă din Olanda. Aflat la volanului propriei maşini, individul a intrat intenţionat într-un TIR. Impactul a fost atât de puternic încât camionul s-a răsturnat. 

Lasă un comentariu