DETALII DESPRE EXPLOZIA DE LA HIROVA: În urma deflagraţiei a avut de suferit o familie, iar vinovat s-ar face tatăl

(update 18:26)  Pe acest caz a fost deschis dosar penal pentru tentaivă de omor, iar vinovatul riscă până la 20 de ani de puşcărie.

(UPDATE 16:35) Poliţia a oferit mai multe detalii despre explozia de la Hirova, Călăraşi. Un bărbat de 57 de ani, aflându-se în apropiere de casa în care locuieşte, a detonat o grenadă de model necunoscut, pe care o deținea ilegal. Totul s-ar fi întâmplat din cauza geloziei. 

În moment în care bărbatul a detonat grenada, în preajmă se aflau mai multe persoane: soția acestuia de 38 de ani, o tânără de 17 ani, o femeie de 61 de ani şi un bărbat de 24 de ani. T
oți au fost transportați de urgență la spitalul din Călărași pentru îngrijiri medicale. 

În cadrul acțiunilor de urmărire penală, a fost efectuată o percheziție în casa bărbatului unde au fost depistate și ridicate mai multe obiecte și anume: o armă de vânătoare, muniții şi un cartuș cu un calibrul de 5,45 mm, deținute ilegal.

(UPDATE 16:02) Deflagraţia s-a produs În jurul orei 13:00. Acum în spital sunt internate patru persoane, este vorba despre un minor de 17 ani, doua femei de 39 şi 60 de ani, dar şi bărbatul care a detonat grenada. 

Potrivit poliţiei, mai sunt doi copii care s-au ales cu o sperietură, ei sunt acum la primărie.

 

(15:57) Şeful adjunct al Inspectoratului de Poliţie Călăraşi, Marin Cernei, a declarat pentru publika.md că bărbatul de 57 de ani, care ar fi aruncat o grenadă, este fost combatant, locuitor al satului Hirova. Acum acesta este în stare gravă, la spital.  

Deflagraţia a avut loc în apropierea familiei sale, iar în urma exploziei cinci persoane au avut de suferit şi au fost transportate la spitalul din Călăraşi. 

Poliţiştii ne-au mai povestit că soţia acestuia a revenit acasă din străinătate. Femeia, însoțită de mama sa, a venit să se întâlnească în centrul satului cu soţul. Ulterior, din motive necunoscute, bărbatul a scos o grenadă şi a detonat-o.

Oamenii legii sunt la faţa locului pentru cercetarea tuturor circumstanţelor.

Solicitaţi telefonic, medicii de la spitalul raional din Călăraşi ne-au spus că sunt mai multe victime aduse în urma exploziei, dar nu au vrut să ne comunice numărul exact.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu